Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisine Sude Zülal Güler’in katılması ile verilen anlamlı mesaj!

Tozluyaka dizisine Sude Zülal Güler’in katılması ile verilen anlamlı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yaz dizisi olarak başlayan Tozluyaka’nın kış sezonunda da etkili bir şekilde devam etmesi yönünde büyük bir beklenti bulunuyor. Artık Pazar akşamları yayınlanan dizinin rakipleri ise oldukça etkili diziler. Yargı ve Teşkilat isimli dizilerin yeni sezonda çok güçlü bir şekilde ekrana dönmesi beklenirken, Tozluyaka ile Gül Masalı isimli iki dizinin reytinglerinin nasıl geleceği de merak konusu oldu.

atv’de yayınlanan Gül Masalı dizisinin düşük gelen reytingleri dikkat çekerken, Tozluyaka ise iyi oranlar elde edebiliyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın çok üzerinde reytingler getiren Tozluyaka, geçtiğimiz haftayı da pazar akşamının birincisi olarak tamamlamıştı.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Begüm Birgören gibi tecrübeli isimler dizide dikkatleri çektiler. Ancak genç oyuncular ise Tozluyaka’nın daha geniş kitleler tarafından sevilmesinin de itici gücü oldu.

Tozluyaka dizisine Sude Zülal Güler'in katılması ile verilen anlamlı mesaj! 87

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak’tan oluşan genç oyuncular şu ana kadar çok iyi performanslar ortaya koydu.

İşte bu gençlerin arasına tecrübesi ve son dönemdeki etkili çıkışları ile bilinen Sude Zülal Güler de katılıyor. Uzun süredir farklı projelerde elde ettiği deneyimlerle Tozluyaka dizisinde öne çıkması beklenen genç oyuncu, diziye büyük yenilik getirecek.

Tozluyaka dizisinin 11. bölümünde Mavi karakteri ile hikayeye dahil olarak herkesi şaşırtan Sude Zülal Güler’in gelişinin bir anlamı da var.

Yargı ve Teşkilat gibi iki önemli dizinin karşısında varlık sergilemesi zor gözüken Tozluyaka yapım ekibi, hikayeyi genişleterek izleyenleri elinde tutmaya çalışıyor.

Tozluyaka dizisine Sude Zülal Güler'in katılması ile verilen anlamlı mesaj! 88

Eylül ayı içinde hem Yargı hem de Teşkilat dizilerinin başlaması bekleniyor ve bu durumda Tozluyaka’nın reytingleri de hızlı bir düşüş sergileyebilir. İşte bunu engellemek için yapılabilecek en önemli adım yeni karakterler ile hikayeyi derinleştirmek olacaktır.

Tozluyaka dizisinin senaristleri de Mavi karakteri ile sevilen oyuncu Sude Zülal Güler’i kadroya dahil ederek, dizinin hikaye örgüsünü daha da genişletmeyi amaçladı.

Tozluyaka dizisine Sude Zülal Güler'in katılması ile verilen anlamlı mesaj! 89

İki farklı dünyaya ait gençlerin aralarındaki ilişkilerinin konu edildiği Tozluyaka dizisinin heyecanının artırmak için ilerleyen günlerde yeni karakterlerin de katılması sürpriz olmayacaktır.

Dizi ekibi Yargı ve Teşkilat gibi geçen sezonun müthiş başarı kazanan iki dizisi karşısında elinden geleni yaparak ayakta kalmak için çaba sergileyeceğini Sude Zülal Güler transferi ile ortaya koymuş oldu.