Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en büyük sırrını Pelin Akil açıkladı!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en büyük sırrını Pelin Akil açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Eylül ayının üçüncü haftasında dizinin ekranda olması beklenirken, henüz yayın tarihi resmi olarak duyurulmadı. Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk çekimleri Özbekistan’da yapılmıştı.

Daha sonra çekimlere bir süre ara verildi ve oyuncular da bir süre dinlenme fırsatı buldu. İstanbul’daki çekimlerle birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları ayrıca atv’nin yeni sezon tanıtım çekimlerine de katıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en büyük sırrını Pelin Akil açıkladı! 65

Siyahlar içindeki oyuncular dizinin sert konseptini de ortaya koyuyordu. Ebru Özkan, dizinin setinde herkesin çok tatlı olduğunu ve işlerini en iyi şekilde yaptığını anlattı. Oyuncu, “Çok büyük ve güzel bir kadromuz var.Çok değerli isimler var” dedi.

Pelin Akil ise hikayenin farkına dikkat çekti. Diziyi merakla bekleyen milyonlarca izleyici var ve hikayenin de ne kadar önemli olduğunun herkes farkında.

2022 yılının başlarından bu yana yazılmakta olan senaryonun birkaç sezon için nereye gideceğinin şimdiden belli olduğunu Pelin Akil açıkladı. Dizinin en önemli sırrı da bu. Çünkü normalde birçok televizyon dizisinin senaryosunun nereye gideceği ilk başta belli olmaz, bölümlerin gidişine ve izleyicinin tepkisine göre değişir. Ancak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde çok faklı bir durum var.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en büyük sırrını Pelin Akil açıkladı! 66

İzleyiciler için şaşırtıcı bir hikaye olacağını düşünen Pelin Akil şöyle konuştu: “Çok farklı bir hikayemiz var. İzleyicileri ters köşeye yatıracak inanılmaz güzel ve derin bir hikayesi var. Türkiye’de benzeri olmayan bir şey. Genelde hikayelerin birinci sezonu, ikinci sezonu, üçüncü sezonu bilinmez. Yazılır, nasıl gidiyor ise ona göre devam edilir. Ancak bizim hikayemizde senaryo olarak çok güçlü olarak ikinci sezonun nasıl başlayacağı, nasıl ilerleyeceği bile şu anda yazılıyor, biliniyor. Bu çok özel ve çok güzel bir şey.”