Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde izleyici Avukat Seda’yı çok sevdi! Nergis Öztürk’ün bir sözü sosyal medyayı karıştırmaya yetti!

Yargı dizisinde izleyici Avukat Seda’yı çok sevdi! Nergis Öztürk’ün bir sözü sosyal medyayı karıştırmaya yetti!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı, dün akşam 12. bölümüyle ekrana geldi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini oynadığı dizinin son bölümünde Avukat Seda’nın kızı ile konuşması ve yakında İzmir’e gelecek olmasının haberini kızına vermesi, Nergis Öztürk hayranlarını sosyal medyada harekete geçirdi.

Birçok kişi yapılan telefon konuşmasını Nergis Öztürk’ün diziden ayrılacağı yönünden yorumladılar. Oyuncuya haksızlık yapıldığını düşünen hayranlarından bazıları “Nergis Öztürk’e haksızlık yapıldı kimse kusura bakmasın her şey ortada. Kadın haftalardır altı asla dolmayan Seda karakterini mükemmel bir şekilde elinden geldiğince oynamaya çalıştı.” diyerek sosyal medyada sahip çıktı.

Yargı dizisinde izleyici Avukat Seda'yı çok sevdi! Nergis Öztürk’ün bir sözü sosyal medyayı karıştırmaya yetti! 8
Başarılı oyuncu, Engin’in teyzesi rolüyle yeğenini işlediği cinayet suçuyla ilgili savunmak üzere diziye katılmıştı. Fakat Engin’in ölmesiyle birlikte Yekta Tilmen’in arka planında kaldı.

Her ne kadar Yekta ile birlikte Ceylin’in şüpheli olarak yargılandığı “Engin’in cinayeti” davasında çalışsa da rolleri azaldı. Bu durum özellikle Engin’i savunduğu dönemde daha sık görülen, Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı Savcı Pars ile olan diyaloglarını ve yakınlaşmalarını seven, karakterleri birbirlerine yakıştıran Nergis Öztürk hayranlarını üzdü.

Yargı dizisinde izleyici Avukat Seda'yı çok sevdi! Nergis Öztürk’ün bir sözü sosyal medyayı karıştırmaya yetti! 9
Senarist Sema Ergenekon’un yine soru işaretleriyle bitirdiği dizinin son sahnesinde Avukat Seda, Ilgaz’ın dedesi Merdan Kaya ile konuşmasında Yekta Tilmen ile ilişkisini öğrendiğini anlatıp ona gözdağı verdi.

Her olayla bir şekilde ilişkisi olan ve ofisindeki kasada dizideki karakterlerin birçoğunun dosyası bulunan Merdan Kaya’nın hala karanlık tarafını öğrenmiş değiliz. Her ne kadar, “Bir yanlışınız görürsem, benim ya da kızımın canım bir an bile sıkılırsa, Yekta’yı da sizi de gözümü kırpmadan yakarım” diyen Seda’nın İzmir’e gideceği şu anda kesin gibi gözükse de olayların gidişatı bu düşünceyi bir süreliğine erteleyebilir.

Tabii, Nergis Öztürk’ün bazı hayranlarının da belirttiği gibi diziye belli bir süre için konuk oyuncu olarak katılmış olabilir. “Nergis Öztürk belki de diziye muhteşem oyunculuğuyla konuk olmuştur. Engin’in ifşa olmasından sonrası ve ölümüne kadar olan süreç için girmiştir. Her zamanki gibi muhteşem oyunculuğunu sergilemiştir.”

Seda karakterini hayranları ne kadar sevmiş olsa ve onun diziden ayrılmalarını istemeseler de bu merak edilen sorunun cevabını önümüzdeki bölümlerde öğreneceğiz.