Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde izleyicinin zehirli okları başrol oyuncusunu fena vurdu!

Üç Kız Kardeş dizisinde izleyicinin zehirli okları başrol oyuncusunu fena vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin etkileyici hikayesi her yeni haftada ilgi görmeye ve milyonları ekrana çekmeye devam ediyor. Türkan karakterinde Özgü Kaya ile Somer olarak izlediğimiz Berker Güven yine muhteşem bir işbirliğini ortaya koyuyor.

Son yılların en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak tarif edilen Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisi, milyonlarca dizi hayranını da etkilemeyi sürdürüyor. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 34. bölümü de geride kaldı. Dizi hayranlarının sosyal medyadaki yorumları artık zehirli okların Türkan karakterinin üzerine doğru atıldığını gösteriyor.

Birçok dizi hayranı Türkan’ın yaptıklarına anlam veremiyor ve bir izleyicinin ifadesiyle ‘Ağzına terlikle vurmak’ istiyorlar.

“Baştan beri Türkan’ın ne yaptığı belli değil” diye yorum yapan dizinin hayranları artık bu karakteri gıcık olmaya başladıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Türkan’dan gıcık olan bir tek ben miyim? Somer’in sevgisine güvenip şımardıkça şımarıyor.”

Üç Kız Kardeş dizisinde izleyicinin zehirli okları başrol oyuncusunu fena vurdu! 1

İşte bu yoruma çok sayıda izleyici de destek verdi. Türkan’ın kafa yapısını anlamadığını belirten izleyiciler, Derya ile Dönüş karakterlerinin ablalarından çok daha aklının başında olduğunu belirtiyor.

Türkan ile Somer’den aşk dolu anlarını izleyeceğiz dizinin 35. yeni bölümü 17 Ocak Salı akşamı ekrana gelecke.

Sevilay ile iş yapan Türkan’ın kendinden intikam aldığını anlayan Rüçhan’ın bundan sonra ne yapacağı merakla beklenecek.

Nesrin ise Türkan’ı Sevilay konusunda uyarması önemli bir gelişme olarak gözüküyor.

Her şeye rağmen birbirlerine olan aşklarından vazgeçemeyen Türkan ile Somer baş başa kaldıklarında romantik anları da izleyiciler keyifle seyredecekler.