Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal’ın etkisi görülmeye başlandı!

Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal’ın etkisi görülmeye başlandı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Üç Kız Kardeş dizisi, ikinci sezonun sonuna doğru ilerliyor. Dizinin kadrosuna Gökberk Demirci katıldı. Canlandırdığı Kartal karakteri ile birlikte hikayenin heyecanını da artıran oyuncunun gelişi çok olumlu oldu.

Dizinin özellikle de üçüncü sezonunda Kartal karakterinin fazlasıyla öne çıkması bekleniyor. Gökberk Demirci açısından da Yemin gibi bir günlük dizide parladıktan sonra, Üç Kız Kardeş gibi milyonlara hitap eden bir projede yer almak önemli bir artı olacaktır.

Üç Kız Kardeş dizisinde sezon sonuna doğru adım adım gidilirken, yeni bölümden ilk görüntüler de yayınlandı. Dizinin hikayesine yeni katılan Kartal karakterinin öne çıkmaya başlayacağının izlerini fragmanda da bulabilirsiniz.

Üç Kız Kardeş 50. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Türkan ile Somer’den bir anlık yakınlaşma!

Baş başa kalan Türkan ve Somer bir an yakınlaşmaya başlarlar. Ancak Somer, Türkan’dan özür dileyerek aralarındaki her şeyi kirlettiğini söyler.

Öte yandan Sevilay, Nesrin’in evine gelerek Derya’nın Mustafa’yı kandırdığını ve evlendiklerini söyler. Nesrin bunu duyunca şok olur. Diğer taraftan Kartal ile Somer, Türkan için kavgaya tutuşur!

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00’de Kanal D’de