Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde “kendin ettin, kendin buldun” haykırışları ortalığı kapladı!

Üç Kız Kardeş dizisinde “kendin ettin, kendin buldun” haykırışları ortalığı kapladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinde hikaye ilerledikçe dizi hayranlarının ilgisi de sürüyor. Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanan dizinin her yeni bölümünü merakla bekleyenler, senaristin hikayeyi nereye doğru taşıyacağını da çok merak ediyor. Türkan ile Somer’in romantizm dolu ve artık her şeyi çözdükleri yönündeki sahneler geride kaldı.

Türkan ve Somer karakterlerinin yaşanan bunca olaya karşı takındıkları tavrı izleyiciler sorunlu bulmuştu. Özellikle Türkan karakterine yönelik ciddi eleştiriler ortaya çıktı. Özgü Kaya’nın başarıyla canlandırdığı Türkan’ın aldığı kararlara ve yaptıklarına anlam veremeyenler bir süredir isyandaydı.

Türkan ile Somer arasındaki ilişkinin bambaşka bir noktaya doğru savrulacağının izleri ise 36. bölümde ortaya çıkacak. Somer’in karısına söylediği şu söz, hikayenin de bundan sonra nasıl ilerleyeceğini anlatıyor: “Sen benim annemden intikam almak için böyle yaptın. En çok neye üzülüyorum biliyor musun Türkan, sen git gide anneme benzemeye başladın.”

Türkan karakterinin yaptığı saçmalıkları eleştiren ve gelinen bu noktaya kendisinin sebep olduğunu belirten Üç Kız Kardeş dizisinin hayranları, hikayenin yeniden hareketlenmeye başladığına seviniyor. Özellikle de Türkan’ın yaptıklarının cezasını çektiği sahneleri merakla bekleyen izleyiciler, “Türkan kendi istedi durumun böyle olmasını. Şimdi ağlayıp durmasın” diye yorum yapıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde "kendin ettin, kendin buldun" haykırışları ortalığı kapladı! 7

Türkan’ın her şeyin kendi istediği gibi ilerlemesini istediğini ama hayatın böyle olmadığını dile getiren izleyiciler, “O yüzden ağlayıp durmasın, kendi etti kendisi buldu” diyerek onun düştüğü duruma üzülmediklerini dile getiriyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde kendi yaptıklarının cezasını çekmeye başlayan Türkan, yalnız kalmaya başladı.

Türkan Rüçhan karşısında dik duruşunu bozmamaya çalışırken Somer’i de karşısına aldığının farkına varmaz.

Sevilay ile babası arasındaki ilişkiden haberi olan Somer çok öfkelidir. Bir de Türkan’ın Sevilay ile ortak iş yaptığını duyunca adeta çileden çıkar.

Türkan’a karşı çok ağır sözler söyleyen Somer, Mine’yi de başka bir adamla görünce iyiden iyiye sinirlenir. Somer’in söylediklerinden sonra büyük yara alan Türkan yapayalnız kalır.

Üç Kız Kardeş dizisinde hikayenin yeniden güçlendiği, dramın ağırlaştığı ve oyuncuların performansları ile hayranlık uyandırdığı bir süreç ilerliyor. Dizinin 2023 yılının başlarında da yine milyonları kendisine çekmesi ve reytinglerde de çok iyi sonuçlar alarak sezonu başarılı şekilde sürdürmesi bekleniyor.