Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş’in başrolündeki Al Sancak dizisinin arkasında çok sağlam bir güç var!

Uğur Güneş’in başrolündeki Al Sancak dizisinin arkasında çok sağlam bir güç var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 19 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü TRT1 ekranında yayınlanan Al Sancak dizisine izleyicilerin desteği büyük oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin büyük desteği ile ortaya çıkan muhteşem görüntüler, Türk askerinin de operasyonel gücünü temsil etmesi bakımında dikkat çeken bir dizi olarak öne çıkıyor.

Ajan hikayesi olan Teşkilat isimli dizi için Milli İstihbarat Teşkilatı’nın müthiş bir destek sunması ile birlikte devlet kurumlarının TRT dizilerine katkıda bulunması sektörde yeni bir açılım olarak görülüyor. Bir anlamda propaganda amacı da taşıyan Teşkilat dizisi gibi şimdi de Al Sancak dizisi için de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bazı birimlerinden destek alındığı ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz karakteri ile milyonların sevgisini kazanan Uğur Güneş’in geçen sezon da Kanunsuz Topraklar dizisinde ortaya koyduğu başarılı performans akıllarda duruyor.

Uğur Güneş’i şimdiye kadar hayranları İsimsizler isimli dizisi de aksiyon rolünde izlemişti. Bu sefer Al Sancak projesi oyuncu adına aksiyonun en son noktasına kadar giden bir yapım olarak gözüküyor.

Uğur Güneş'in başrolündeki Al Sancak dizisi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de reklamı gibi oldu! 14

Uğur Güneş, Al Sancak gibi çok etkili bir prodüksiyonu ortaya çıkartırken Türk Silahlı Kuvvetleri’nden destek alındığını da şu sözlerle ortaya koydu:

“Al Sancak’ın çekimleri sırasında, gerçek envanterler kullandık. Türk Silahlı Kuvvetleri bize çok destek oldu. Bence ilk defa bu kadar aksiyon dolu ve güçlü prodüksiyonlu bir iş çekildi. Bir aya yakın bir eğitim sürecimiz oldu. Bütün ekip, gerçek bir askeri eğitim aldık. Zor bir eğitimdi, eğitimlerde birbirimizi tanıma fırsatımız oldu.”

Ali Banazlı isimli karakter ile setlere geri dönüş yapan ünlü oyuncu, vatan sevgisini iliklerine kadar işleyen bir karakter ile milyonlarca hayranına da farklı duygular yaşatacak.

Uğur Güneş'in başrolündeki Al Sancak dizisi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de reklamı gibi oldu! 15

Karakterini anlatan oyuncu, “Benim canlandırdığım karakter Ali Banazlı. Ömrü operasyonlarda geçmiş, kalbi vatan diye atan, genç yaşında birçok başarıya imza atmış bir komutan. Sivil hayatında neşeli, pozitif, espri yapmayı seven, hayatı doya doya yaşamayı seven biri. Ama savaş meydanında, operasyonda son derece sert, asla pes etmeyen, kararlı bir yapısı var. Oldukça cesur, vatan uğruna gözünü kırpmadan canını verebilir. Hayatını mesleğine adamış. Bu yüzden aile kurmayı, evliliği çok düşünmemiş. Yalnızlığı seven bir adam” şeklinde konuştu.

Al Sancak dizisinin tanıtımlarından çok etkilenen izleyiciler, Uğur Güneş’i de yeni rolünde çok beğenecek gibi gözüküyor.