Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi daha ne yapsın! Su Burcu Yazgı Coşkun’un parıltısı Altın Kelebek’e kadar uzandı!

Kardeşlerim dizisi daha ne yapsın! Su Burcu Yazgı Coşkun’un parıltısı Altın Kelebek’e kadar uzandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile çok başarılı bir dönem geçiren Su Burcu Yazgı Coşkun, 2004 doğumlu çok genç bir isim olmasına rağmen, çok güçlü bir kariyer çıkışıyla son dönemde tüm dikkatleri üzerine çekti. Onur Seyit Yaran ile Kardeşlerim dizisinde çok başarılı bir uyum yakalaması da genç oyuncunun bu kadar çok öne çıkmasında büyük pay sahibi.

Kardeşlerim dizisi iki sezondur atv ekranında yayınlanıyor ve milyonları etkiliyor. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi olan dizinin genç oyuncuları da çok konuşuluyor. Bu durum en çok Su Burcu Yazgı Coşkun’a yaradı. İki yıllık Kardeşlerim dizisi sürecinde genç oyuncu sosyal medyada adeta patlama yaptı. Asiye karakterinin dizi hayranlarını çok etkilemesi, henüz çok genç bir yaşta olan Su Burcu Yazgı Coşkun’a büyük kapılar açtı.

Ancak genç oyuncunun kariyer hikayesi aslında 2012 yıllarında başladı. Çeşitli projelerde çocuk oyuncu olarak setlere adım atan Su Burcu Yazgı Coşkun, 2012-2014 yılları arasında Karadayı dizisindeki Neşe karakteriyle herkesi gülümsetmişti.

Kardeşlerim dizisi daha ne yapsın! Su Burcu Yazgı Coşkun'un parıltısı Altın Kelebek'e kadar uzandı! 8

Aşk Yeniden, Kara Yazı, Kadın gibi dizilerde de yer aldıktan sonra 2017 yılında Bizim Hikaye dizisinde Ceylan olarak izlediğimiz Su Burcu Yazgı Coşkun, ardından Kuzgun ve Kırmızı Oda dizilerindeki performanslarıyla da beğeni topladı.

Genç oyuncuyu milyonlarca kişiye tanıtan ve yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi kazanmasını sağlayan proje ise Kardeşlerim dizisi oldu. İşte çocukluk yıllarını setlerde geçiren ve belki de yaşıtlarına göre çok daha önce kendini bulma fırsatı elde eden Su Burcu Yazgı Coşkun, 48. kez yapılacak olan Altın Kelebek ödüllerinde Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisine seçilerek başarısını taçlandırdı.

Kardeşlerim dizisi daha ne yapsın! Su Burcu Yazgı Coşkun'un parıltısı Altın Kelebek'e kadar uzandı! 9

Özgü Kaya, Nilsu Berfin Aktaş ve Tarık Emir Tekin ile birlikte bu yıl Yıldızı Parlayan oyuncular olarak öne çıkacak olan Su Burcu Yazgı Coşkun, bunu çoktan hak etmişti.