Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde ölüm sessizliği! İzleyici şaşkına döndü, başrol ayrılacak mı?

Üç Kız Kardeş dizisinde ölüm sessizliği! İzleyici şaşkına döndü, başrol ayrılacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle ikinci sezonda buluşmaya hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinin çok farklı olacağı zaten bekleniyordu. Ancak dizinin 17. bölüm fragmanını izleyenler beklediklerinden daha da duygusal bir hikaye ile karşılaşacaklarını anladı.

İclal Aydın’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin Şubat ayında başlayan ve Haziran ayında 16. bölüm ile noktalanan ilk sezonu milyonları etkiledi. Yaz döneminde dizinin hikayesi yenilendi, yeni oyuncular ile birlikte bambaşka bir sürecin başlayacağı anlaşıldı. Yiğit Dikmen, Eren Ören ve Ayça İnci yeni sezonda ekibe katılan isimler oldu.

Yeni karakterlerin gelişine rağmen, başrol oyuncusu İclal Aydın’ın durumundaki belirsizlik izleyicileri derinden etkiledi. Üç Kız Kardeş dizisinin 17.bölümünden yayınlanan fragmanda Nesrin karakterinin kızlarına veda görüntüleri herkesi sarstı. Dizinin yeni sezonda psikolojik olarak ekran başındakileri derinden etkileyecek sahnelerle dolu olacağı anlaşıldı.

Birçok dizi hayranı Nesrin karakterinin öleceğini ve fragman ile bunun mesajının verildiğini düşünüyor. Ancak bazı izleyiciler ise bunun bir rüya olabileceğini ve diziye olan ilgiyi artırmak için böyle yapıldığını belirtiyor. Üç Kız Kardeş’in yayınlanan fragmanı ile birlikte heyecan da iyice arttı. İkinci sezona 13 Eylül Salı akşamı başlayacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin yine çok iyi reytingler alması bekleniyor.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Eren Ören, Mustafa Yalçın isimli karakteri canlandıracak. Ayça İnci ise Mustafa’nın annesi Sevilay Yalçın olarak ekranda yerini alacak. Yiğit Dikmen’i ise, Özgür Tunca karakterinde izleyeceksiniz.

Ayça İnci ve Eren Öner’in anne oğlu canlandıracağı dizide, Yiğit Dikmen ise genç mimar ve akademisyen olarak seyirci ile buluşacak. Yeni karakterlerin de dahil olmasıyla hikayenin gidişatının nasıl değişeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu ise Nilüfer Özçelik, Sevgi Yılmaz ve Ceylan Güleç kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş dizi ikinci sezonda psikolojik açıdan daha sıkıntılı sahnelerle dolu olacak. Özellikle de Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisinin canlandırdığı Türkan ile Somer’in durumları dizinin başarılı olmasında en önemli faktör olarak ortaya çıkıyor.

Hem Özgü Kaya hem de Berker Güven başarılı uyumları ve yüksek enerjileri ile Üç Kız Kardeş dizisinin ilk sezonda iyi sonuçlar almasına büyük katkı yaptı. İkinci sezonda da iki oyuncunun performansı belirleyici olacak gibi gözüküyor.