Ana sayfa Sosyal Medya İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, kızına kendisini meşhur eden Feriha karakterinin ismini koyar mı?

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, kızına kendisini meşhur eden Feriha karakterinin ismini koyar mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon ekranlarına en son Fox TV’de yayınlanan Misafir adlı diziyle gelen ve ‘Gece’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hazal Kaya, dijitalde ise en son Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisinde rol almıştı.

Şu sıralar hamilelik heyecanı yaşayan oyuncu, ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. 2019’da meslektaşı Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yılın Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmişti.

Geçtiğimiz haftalarda oyuncunun ikinci çocuğunu beklediği haberleri magazin basınında yer aldı. Hazal Kaya instagram hesabından yaptığı paylaşımla da haberleri doğruladı.

Kız çocuk bekleyen Hazal Kaya, paylaşımında #leylageliyo etiketini yayınlayarak kızının adının Leyla olacağını  hayranlarıyla paylaşmıştı. Oyuncunun son paylaşımı ise kafaları karıştırdı.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, kızına kendisini meşhur eden Feriha karakterinin ismini koyar mı? 8

Leyla’nın ardına ikinci isim olarak Feriha ismini eklemeyi düşünen Hazal Kaya akıllara yıllar önce rol aldığı ve Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştığı, aynı zamanda kendisine şöhret kapısını aralayan Adını Feriha Koydum dizisini akla getirdi.

Oyuncu, “Leyla Feriha fena isim diilll haa…”  yazdığı paylaşımının hemen ardından ise bunun iyi bir fikir olmadığını düşündüğü başka bir paylaşım yayınladı.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, kızına kendisini meşhur eden Feriha karakterinin ismini koyar mı? 9

Bu paylaşımda, oyuncu şöyle yazdı: “Arkadaşlar saçmalamayın, bu kız bana ne yaptı? Öyle bir şey yapılır mı bu kıza?”

Adını Feriha Koydum’da Feriha adlı bir karaktere hayat veren Hazal Kaya’nın bu dizisi unutulmaz diziler arasına adını yazdırdı. Oyuncunun kızına ikinci isim olarak kısa bir sürede olsa Feriha ismini düşünmesi hayranlarını oldukça şaşırttı. Ancak oyuncu ikinci paylaşımı ile bunun bir şaka olduğunu da ifade etmeyi ihmal etmedi.