Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya ipleri eline aldı, resital yapacak!

Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya ipleri eline aldı, resital yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisi, salı rekabetine geçen hafta katıldı. İlk bölümü ile ilgi çeken dizinin reytingleri beklentilerin altında kalsa da hikaye ve oyunculuk performansları ile çok dikkat çektiği gerçeğini de belirtmek gerekiyor.

İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan dizide Nesrin karakterini de canlandırıyor olması güzel bir düşünce oldu. Dizide öne çıkan karakter ve oyuncu ise kuşkusuz Özgü Kaya’dır… 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Üniversitesi Konservatuvar bölümünde öğrenim gördü.

Adı Efsane isimli dizideki Sibel karakteri ile göz dolduran oyuncu, kısa sürede hem yetenekleri hem de fiziksel değişiminin de etkisi ile büyük dikkat çekti. 2019 yılında yayınlanan Kimse Bilmez isimli atv dizisinde güçlü bir dram performansı sergileyen oyuncu, yeniden televizyon ekranına Kanal D’de Üç Kız Kardeş dizisiyle dönüş yaptı.

Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya ipleri eline aldı, resital yapacak! 7

Türkan karakterini canlandıran oyuncu, hikayenin kilit ismi konumunda. Ailenin en büyük çocukları olan Türkan’ın mutlu başlayan evlilik hikayesinin ne kadar derin acılarla dolu olacağını ilk bölümden izleyiciler de fark etti.

Özgü Kaya, dizinin kilit ismi olarak hikayede fazlasıyla öne çıkacak. Hem oyunculuk yetenekleri hem de sesiyle öne çıkacak olan Özgü Kaya, ikinci bölümde şarkı da söyleyecek.

Daha önce Adı Efsane ve Kimse Bilmez dizilerinde de çeşitli şarkılar söyleyen ve sesinin güzelliği ile de herkesi büyüleyen Özgü Kaya, bu yeteneğini yeni dizisinde de gösterecek.

1 Mart Salı günü yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci bölümünde Özgü Kaya’nın güzelliği ve oyunculuk yeteneğinin yanı sıra, güçlü sesinden şarkı dinleme fırsatınız olacak.