Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maraşlı’dan sonra Rojda Demirer, yeni dizisinde yine üzerine yapışan bir rolde!

Maraşlı’dan sonra Rojda Demirer, yeni dizisinde yine üzerine yapışan bir rolde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Rojda Demirer , geçen sezon kadrosunda yer aldığı atv’nin Maraşlı isimli dizisinde yine dram hikayesi ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Oyuncu, bu sezon da yine aynı türde, aksiyon dolu ve dramın da bir hayli yoğun olduğu Son Nefesime Kadar isimli dizide yerini aldı.

Son Nefesime Kadar isimli dizide Gökçe karakterini canlandıran Rojda Demirer, “Genel konu itibari ile acıklı ve ağır dramın üstüne başlıyor hikaye. O yüzden evet şen şakrak bir dizi değiliz ama karakter derinlikleri ve olay örgüleri çok güzel diye konuştu.

Gökçe karakteri güçlü bir kadın ve tuttuğunu da koparan bir yapısı var. Rojda Demirer’in son dizisi Maraşlı’da da benzer bir rolde yer aldığını söyleyebiliriz. Oyuncu bu tarz güçlü ve tuttuğunu koparan rolleri gayet başarılı şekilde canlandırıyor ve bu rol üzerine de yapışmış gibi gözüküyor.

Dizinin hikayesinde Gökçe, kasabanın önde gelen ailelerinden birinin kızı. Staj için çalışmaya başladığı kasabanın yerel gazetesinde Ferzan’ı ilk gördüğünde ona âşık olur. Hırslı ve inatçı bir genç kadın olduğundan, Ferzan’ın evliliğinin sarsıntıya girmesini bir fırsat olarak görür ve Ferzan’ı nikah masasına oturtur.

Maraşlı'dan sonra Rojda Demirer, yeni dizisinde yine üzerine yapışan bir rolde! 7

Mihri’nin tam tersi bir mizaca sahip olan Gökçe, Ferzan’la çok mutlu olacağını umut ederek bu evliliğe başlasa da Mihri’nin hayaleti her zaman evliliklerinin üzerinde olmuştur.

Gökçe, mücadeleci bir kadın olarak Ferzan’dan asla vazgeçmeyecek, kendi bildiği yollarla, kendi yöntemleriyle düzlüğe çıkarmaya çalıştığı evliliği için zaman zaman tehlikeli işlere kalkışacak ve yanlış kişilerle ittifak kuracaktır.