Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinde reytingler kötü, ekibin morali gayet iyi!

Üç Kız Kardeş dizisinde reytingler kötü, ekibin morali gayet iyi!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, üçüncü sezonuyla ekrana gelen dizisi Üç Kız Kardeş setinden kamera arkası yeni fotoğraflar paylaşıldı.

Dizinin ilk iki sezonunda elde edilen güçlü reytinglere bakıldığı zaman üçüncü sezon başlangıcının pek de iyi gitmediğini söyleyebiliriz. Üç Kız Kardeş dizisinde değişen hikaye, yeni eklenen karakterler ile birlikte hikayenin daha da ilgi çekici olması bekleniyordu.

Ancak dizinin üçüncü sezon başlangıcının pek iyi olmadığını hatta 26 Eylül Salı akşamı yayınlanan 55. bölümde de reytinglerde ciddi bir düşüş yaşandığını söylemek gerekiyor. Dizinin reytinglerindeki düşüş gelecek haftalar için de alarm zillerinin çalmasına neden oldu.

Ayvalık’ta çekimlerine devam edilen Üç Kız Kardeş dizisinin ekibi ise tüm bu gelişmelerden bağımsız olarak yoğun bir şekilde çalışıyor.

Eğlenceli ve renkli anların yaşandığı Üç Kız Kardeş setinde oyuncuların keyifli anları objektiflere yansıdı. Çekimlerin tüm hızıyla devam ettiği dizinin kamera arkası görüntüleri oyuncuların hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

Dizinin oyuncuları bir aile ortamı içerisinde bulunuyor ve Üç Kız Kardeş dizisinin bu sezon da yine başarılarla dolu bir dönem geçireceğine inanıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde reytingler kötü, ekibin morali gayet iyi! 7

Somer, Türkan ve Kartal arasındaki gerçeği öğrenecek mi?

Dizinin bu hafta ekrana gelecek 56. yeni bölümünde, Türkan’ın seçimi ve beş yıl boyunca birbirlerine dargın olan üç kız kardeşin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide yer alan oyuncular şöyle:

“Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş, heyecan dolu yeni bölümüyle 3 Ekim Salı saat 20.00’de Kanal D’de!