Ana sayfa Sosyal Medya Bir yanda Demet Özdemir’in Adım Farah mesajının gücü, diğer tarafta reyting gerçeği!

Bir yanda Demet Özdemir’in Adım Farah mesajının gücü, diğer tarafta reyting gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi ikinci sezona geçtiğimiz çarşamba akşamı başladı. Ancak yeni sezonun daha ilk bölümü olmasına rağmen reytingler kabul edilemeyecek kadar düşük geldi.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir gibi iki güçlü ismin başrolünde yer aldığı bir dizinin hem de büyük bir değişim mesajı verdiği bir süreçte ikinci sezonuna 2’li oranlardaki reytingler ile başlaması şaşırtıcı bir durum oldu.

Demet Özdemir de sosyal medya üzerinden dizinin takipçilerine bir teşekkür mesajı yayınlandı. Ünlü oyuncu, “Bize destek olan tüm izleyicilerimize, kalbini ortaya koyan ekip arkadaşlarıma, senaristlerimize binlerce kere teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Bir yanda Demet Özdemir'in Adım Farah mesajının gücü, diğer tarafta reyting gerçeği! 8

Adım Farah dizisinin ekibinin çok yoğun bir şekilde çalıştığını da gösteren bu paylaşım, aynı zamanda senaristlerin çabasını da öven bir başrol oyuncusu görüntüsü çiziyor. Yani, bu da demek oluyor ki Demet Özdemir yeni sezon hikayesinden fazlasıyla etkilenmiş. Ancak oyuncunun bu etkilenme halinin henüz hayranlarına yansımadığını reytinglere bakarak söyleyebiliriz.

Feyyaz Duman, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Hatice Aslan gibi önemli isimlerin de yeni sezonda kadrosuna katılması ile dizinin ekibi çok güçlendi.

Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Mustafa Avkıran’ın ilk sezona da yansıyan başarılı performansları düşünüldüğü zaman diziye izleyicilerin yeterince ilgi göstermemesi şaşılacak bir durum olarak kabul ediliyor.

Bir yanda Demet Özdemir'in Adım Farah mesajının gücü, diğer tarafta reyting gerçeği! 9

Tabii ki bu konuda hikayenin büyük bir değişimden geçmiş olması da dizi hayranlarının Adım Farah’ta beklediklerini bulamadıkları anlamına gelebilir. Dizinin 4 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 16. bölümünün reyting sonuçları belirleyici olacaktır.

İkinci sezonda Adım Farah dizisi güçlü bir şekilde yoluna devam edecek ise, reytinglerin 3’lü oranların üzerine çıkması, 4’e yakın olması şart. Aksi durumda Fox TV’nin birbiri ardına yeni diziler yayına aldığı gerçeğini görmek ve erken final ihtimalini konuşmak gerekebilir.