Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman İtalya’da, Alp Navruz İspanya’da Akdeniz’i sallıyor!

Can Yaman İtalya’da, Alp Navruz İspanya’da Akdeniz’i sallıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz’u çok gururlandıran İspanya başarısı! Ada Masalı isimli romantik komedi dizisi yaz döneminde başlayan ve büyük ilgi gören bir yapım oldu. Star TV’de yayınlanan dizi 26 bölüm sürdü ve dizinin hayranları hala aklından çıkartamadı…

Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi çok iyi bir dizi çifti oldu. Dizinin yayınlandığı dönemde de sosyal medyada çok konuşulan ikilinin aşk yaşaması ise hayranlarını çok memnun etti. Dizinin finalinden sonra aşklarını saklamayan ikili, birlikte görüntülendi ve basın mensuplarının da yoğun bir ilgisi vardı.

Can Yaman İtalya'da, Alp Navruz İspanya'da Akdeniz'i sallıyor! 8

Magazin gündeminde sürekli konuşulan ikili sadece Türkiye’de değil, farklı ülkelerde de hayranlarını çok etkiliyor. Özellikle de Ada Masalı dizisinin Kasım ayından itibaren İspanya’da yayınlanmaya başlaması ile birlikte ünlü çifte olan ilgi de bir hayli arttı.

İspanya’da yayınlanan diziler içerisinde ‘en iyi erkek oyuncu’ seçilmesiyle de öne çıkan Alp Navruz, Türkiye’nin de gururu oldu. İspanya’da popülerliğinin artmasıyla ilgili soru üzerine ünlü oyuncu, “Birlikte ayın oyuncusu seçildik, güzel oldu. Dizimize de güzel yankılar geliyor, hoşumuza gidiyor” dedi.

Alp Navruz, yakın zamanda yeni bir reklam filmiyle yine ekranda olacağını ifade etti. Şu anda dinlenmekte olan çift, kendilerine gelen projeleri değerlendirme aşamasında. Alp Navruz, şayet birlikte yer alabilecekleri iyi bir proje gelirse de yine ayın seti paylaşabileceklerini söyledi.

Can Yaman İtalya'da, Alp Navruz İspanya'da Akdeniz'i sallıyor! 9

Can Yaman’ın İtalya’da gördüğü yoğun ilgi artarak devam ediyor. Ünlü oyuncu geniş bir hayran kitlesine sahip ve dizilerini izleyen kitle de her geçen gün artıyor. Disney Plus ile El Turco dizisi için anlaşma yapan Can Yaman’ın popülerliği, artarak devam edeceğe benziyor.

Can Yaman’ın İtalya’daki popülerliği kadar olmasa bile, İspanya’da Alp Navruz hayranlığı hızla artıyor. Akdeniz havzasındaki iki önemli ülkede iki önemli Türk oyuncunun bu kadar etkili olması da Türkiye adına gurur verici bir gelişme olarak yorumlanıyor.