Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde üçüncü sezon öncesi Özgü Kaya’nın enerjisi ve heyecanı yüksek!

Üç Kız Kardeş dizisinde üçüncü sezon öncesi Özgü Kaya’nın enerjisi ve heyecanı yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisinin kadın başrolü olarak öne çıkan Özgü Kaya, son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu. Rolündeki başarısıyla göz dolduran oyuncu, Üç Kız Kardeş dizisinin çok iyi reytingler almasında etkili performansı ile büyük pay sahiplerinden birisi olarak görülüyor.

Berker Güven ile birlikte dizide çok iyi bir partner olarak da öne çıkan Özgü Kaya, yeni sezonda da rolüne devam edecek. İki sezonu başarıyla tamamlayan Üç Kız Kardeş dizisi, Eylül ayından itibaren üçüncü sezonu ile birlikte hayranlarının karşısına çıkmaya devam edecek.

Türkan karakteri ile kariyerinde yepyeni bir aşamaya geçen Özgü Kaya, yaz dönemini de Avrupa’yı turlayarak geçirdi. Ünlü oyuncu, güzel bir tatil dönemi geçirdiğini dile getirdi.

Ünlü oyuncu, Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri için Ağustos ayının sonunda yeniden Ayvalık’a gideceğini hatırlattı. Özgü Kaya, “Hayatım biraz sürprizlerle dolu, bir bakmışsınız yarın tatile gitmişim” diyerek plan yapmadan yaşadığını anlattı.

Dizinin üçüncü sezonu ile ilgili düşüncelerini de açıklayan ünlü oyuncu, şunları söyledi:

“Çok güzel bir iki sezon geçirdik. Üçüncü sezona hazırlıklarımız başlıyor. İzleyicilerden de çok güzel tepkiler alıyoruz. Reytinglerde de bunun karşılığını görmek gurur verici bir şey. Uzun zamandır çok da güzel bir ekiple çalışıyoruz. Uzun soluklu bir iş oldu.”

Özgü Kaya, diziden ayrılacağına yönelik olarak ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını söyledi. Üçüncü sezonda neler olacağını kendisinin de bilmediğini dile getiren oyuncu, Ayvalık’ta çok yoğun çalıştıklarını ama denizin kenarında güzel bir coğrafyada olmalarının da kendilerine iyi geldiğini anlattı.