Ana sayfa Sosyal Medya Destan’ın Kaya Tegin’i Burak Berkay Akgül’e doğum gününde oyuncu sevgilisinden romantik kutlama!..

Destan’ın Kaya Tegin’i Burak Berkay Akgül’e doğum gününde oyuncu sevgilisinden romantik kutlama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisinde ‘İlker’ karakteriyle  izleyici karşısına çıkan Burak Berkay Akgül yeni sezonda ATV’de yayınlanan Destan dizisinde ‘Kaya Tegin’ karakterini canlandırıyor.

Oyuncu uzun bir süredir ATV’de yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Hira Koyuncuoğlu ile aşk yaşıyor. 25 yaşına basan Burak Berkay Akgül’ün doğum gününde, sevgilisi Hira Koyuncuoğlu instagram hesabından romantik bir paylaşımda bulundu.

Sevgilisiyle deniz kenarında çekilen romantik bir videoyu sosyal medyada paylaşan Hira Koyuncuoğlu romantik bir de yazı kaleme aldı.

Güzel oyuncu paylaşımının altına şunları yazdı; “Hayatıma girdiğinden beri olmaya başladığımız biz, kurduğumuz dünya öyle yüce ki. Olduğumuz , oluştuğumuz versiyonlarımız, kendimizi, birbirimizi, bizi keşfedişlerimiz, anlarımız, buna sonra uzaktan bakışlarımız, her ayrı yaşanmışlıktan sonra hissettiklerimiz, büyümelerimiz, heyecanlarımız, ah o sabaha kadar doyamadığımız sohbetlerimiz, en mutlu olduğumuz çocuk anlarımızda saatlerce oynadığımız saçmaladığımız anlar , bitmeyen kahkahalarımız…

Sayısız muhteşemlik, sayende olduğum kadın, seni, bizi tarifsiz seviyorumm. İyi ki doğdun her şey.” Burak Berkay Akgül de sevgilisinin paylaşımına ‘Tarifsiz’ yazıp kalp emojisiyle cevap verdi.