Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinden sevenlerine üzücü haber geldi!

Üç Kız Kardeş dizisinden sevenlerine üzücü haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve büyük de bir çıkış sergileyen Üç Kız Kardeş dizisi, Destan’ı gerisinde bırakmakla kalmadı, tüm diğer rakiplerinin de önemli bir farkla önüne geçti.

Salı rekabetinde Destan dışında Baba, Evlilik Hakkında Her Şey ve Masumlar Apartmanı gibi dizilerden çok daha iyi reytingler alan Üç Kız Kardeş, Kanal D’nin büyük gururu oldu… Şimdiye kadar 10 bölümü yayınlanan dizi başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin güçlü dram hikayesi ve kadın karakterlerin de fazlasıyla öne çıkması, izleyicileri kendisine çeken en önemli özelliklerden birisi oldu. Başrolde yer alan İclal Aydın’ın da senaristlerle temasta kalarak hikayenin heyecanının sürmesi konusunda destek verdiği gelen bilgiler arasında.

Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Melisa Berberoğlu ile Almila Ada’nın başrollerinde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde her şey iyi giderken, izleyicileri rahatsız edecek haber Kanal D’den geldi… Dizinin 3 Mayıs Salı akşamı yayınlanması beklenen 11. bölümünün ekrana gelmeyeceği ortaya çıktı.

Kanal D’den yapılan duyuruda Üç Kız Kardeş dizisinin 11. yeni bölümü ile birlikte 10 Mayıs Salı akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Bir hafta rötar yapan dizinin hayranları, yeni bölüm için daha çok beklemek durumunda kalacak.

Dizinin hikayesinde ise Veda Yurtsever’in canlandırdığı Rüçhan karakterinin huysuzlukları, Türkan ile Somer’in evliliğinin üzerine çöken bir gölge oldu.

Üç Kız Kardeş 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Somer, Türkan’a olan aşkını itiraf ediyor! Türkan, Rüçhan’ın zorbalıkları ve Somer’in ilgisizliği sonucunda bir karar alıp aile evine dönecek.

Nesrin ve Sadık kızlarının üzülmemesi için ellerinden geleni yapmaktadır. Türkan durumu kabullenmeye çalışırken Somer’den beklenmedik bir hamle gelir ve Türkan’ın kapısına dayanır.

Üç Kız Kardeş dizisinden sevenlerine üzücü haber geldi! 7

Somer’e sert bir şekilde çıkışan Türkan, gelen öpücük sonucunda şaşkına döner.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle 10 Mayıs Salı 20.00’da Kanal D’de!