Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı olarak hafızalara kazınan Taner Ölmez, yeni doğan kızını ilk kez gösterdi!

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı olarak hafızalara kazınan Taner Ölmez, yeni doğan kızını ilk kez gösterdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Taner Ölmez, uzun süredir beraberlik yaşadığı meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile geçtiğimiz yaz nikah masasına oturmuştu. Haziran ayında evlenen çift, şimdi yeni doğan kızları ile birlikte mutlu bir aile tablosu çiziyor.

Çiftin kızları Zeynep, Mart ayında dünyaya geldi. Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun kızları Zeynep, bir aylık oldu. Oyuncu çift, kızlarını ilk kez gösterdi. Taner Ölmez’in kızıyla verdiği poza, hayranlarından ve sevdiklerinden mesajlar yağıyor.

İlk kez anne-baba olma heyecanını yaşayan Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun kızlarının yüzünü göstermek istememeleri, yaptıkları ilk sosyal medya paylaşımından da belli olmakta.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı olarak hafızalara kazınan Taner Ölmez, yeni doğan kızını ilk kez gösterdi! 9

Ölmez, heyecanını, mutluluğunu paylaşmak için hayranları ve sevenleri için aşağıdaki fotoğrafı yayınladı. Ancak kızları Zeynep’in yüzünü göstermedi. Bebeğin bu fotoğrafı bile Ölmez’in takipçilerini sevindiren bir gelişme oldu.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı olarak hafızalara kazınan Taner Ölmez, yeni doğan kızını ilk kez gösterdi! 10

Instagrma’da yayınlanan fotoğrafa, çiftin arkadaşları olan pek çok ünlü isimden de nazar boncuklu, kalp emojili yorumlar geldi. Anne olmaya hazırlanan Hande Soral ile Aybüke Pusat, Alef: Mâl-i Hülya dizisinde birlikte rol aldığı Taner Ölmez’in mutluluğuna ortak olanlar arasındalardı.

Mucize Doktor dizisinde oynadığı otistik doktor Ali Vefa karakteri ile hafızalara kazınan başarılı oyuncu Taner Ölmez, kariyerinde önemli bir basamak olan bu dizinin ardından Blu TV’de yayınlanan Alef: Mâl-i Hülya dizisinde oynamıştı. Taner Ölmez’in kızıyla birlikte yatığı paylaşım hayranlarından da binlerce yorum ve beğeni geldi.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı olarak hafızalara kazınan Taner Ölmez, yeni doğan kızını ilk kez gösterdi! 11

Kızı Zeynep’in doğumuna da giren Taner Ölmez, o anki duygularını da şöyle aktarmıştı: “Yarım yamalak bir şey yaşadım. Ağlamayayım diye yola çıktım ama öyle olmuyor. Bir an doktor dedi ki; Taner bu anı görmek ister misin? Kalk dedi ayağa, kalktım ve önce başını gördüm, sonra göz göze geldik. Bana bakıyordu. Tamamen çıkınca ellerine açtı ve çok değişik bir duyguydu. Taş olsa parçalanırdı. Acayip derecede bir heyecan, görünce bünyem değişti. Tamamıyla bambaşka bir şey oldum.”