Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisine bravo, reytingin yakan ateşinden sıyrılmayı başardı!

Üç Kız Kardeş dizisine bravo, reytingin yakan ateşinden sıyrılmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Şubat ayında başlayan ve ilk sezonda çok da iyi sonuçlar elde eden Üç Kız Kardeş dizisinin etkileyici hikayesi yine milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin sırlarla dolu ve entrikası eksik olmayan hikayesine yönelik izleyici ilgisi, reytinglerde diğer kanalların büyük sorunlar yaşamasına rağmen Kanal D”yi iyi bir pozisyonda tutuyor.

Özellikle geçen hafta atv’de başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi diğer dizilerin izlenme oranlarını düşürdü ama Üç Kız Kardeş buna direnen bir yapım olarak gözüküyor.

Dizinin 19. yeni bölümü 27 Eylül salı akşamı yayınlandı ve izleyiciler yine çok heyecanıl anlara tanıklık etti. Dizinin hikayesindeki yüksek heyecan ve olayların nereye gideceğine yönelik izleyici merakı, tüm kategorilerde oranların ortalamanın üzerinde gerçekleşmesini sağladı.

Dizinin ikinci sezonda ilk sezona göre çok daha yüksek reytingler elde etmesi beklentisi henüz gerçekleşmedi. Bunun en önemli nedeni de atv ekranında büyük bir sıçrama yapan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bu başarısını sürdürmesi oldu.

Üç Kız Kardeş dizisine bravo, reytingin yakan ateşinden sıyrılmayı başardı! 7

Üç Kız Kardeş ise salı akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olarak emin adımlarla yoluna devam ediyor. Şayet hikayede bir zayıflama yaşanmaz ve başrol oyuncularından birisi ayrılmaz ise dizinin bu tempoda sürmesi beklenebilir.

Ancak ikinci sezon öncesinde yayınlanan fragmanlarda Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın’ın bir şekilde diziden ayrılması gibi bir şey gerçekleşir ise, bu durumun hem hikayeye olan ilgiyi azaltması hem de reytinglerde oranların ortalamanın altına gerilemesine neden olma ihtimali bulunuyor.

Dizinin hikayesinin gücü, izleyici ilgisinin de bu seviyede kalmasını sağlayacaktır. Ancak hikayeye yönelik merak azalır ise, bu durum reytinglere de olumsuz yansıyacaktır.