Ana sayfa Sosyal Medya Sinemada kahkaha atmayı özleyenlere müjde! Çakallarla Dans 6 filminin vizyon tarihi belli oldu!..

Sinemada kahkaha atmayı özleyenlere müjde! Çakallarla Dans 6 filminin vizyon tarihi belli oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Çakallarla Dans serisinin altıncı devam halkası olan filmin vizyon tarihi belli oldu. Oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Didem Balçın’ın yer aldığı film 2 Aralık’ta sinema sevenlerle buluşacak.

Türk sinema tarihinin en uzun soluklu komedi serilerinden biri olan ve 2010 yılındaki ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden Çakallarla Dans serisi altıncı filmde, seyirciyi kahkahaya davet ediyor!

Yapımını SugarWorkz ve TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Murat Şeker’in yaptığı Çakallarla Dans 6 filminin çekimleri yaz aylarında yapılmış ve okuma provalarından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar izleyicide heyecan yaratmaya yetmişti.

Sinemada kahkaha atmayı özleyenlere müjde! Çakallarla Dans 6 filminin vizyon tarihi belli oldu!.. 8

Senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzalı filmin efsane kadrosu, yani Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın serinin 6. filminde yeniden bir araya geldi.

Sinemada kahkaha atmayı özleyenlere müjde! Çakallarla Dans 6 filminin vizyon tarihi belli oldu!.. 9

Çakallarla Dansı 6’nın oyuncu kadrosuna ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç,Kemal Zeydan gibi yeni oyuncular da dahil oldu. Sinema sezonunun en iddialı yerli filmlerinden biri olmaya aday olan film 2 Aralık’ta vizyona girecek.