Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisine büyük doping etkisi yapacak yeni karar!

Üç Kız Kardeş dizisine büyük doping etkisi yapacak yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinin senaristleri önemli bir karar verdi ve hikayede Türkan ile Somer’in aşkına doğru adım adım ilerleme yaşanacak. Somer’i kısa sürede kendisine aşık etmeyi başaran Türkan, aradığı gibi bir mutlu yuvayı kurmanın peşinde. Dizinin hayranlarına göre Türkan ve Somer karakterlerinin aşka yürümesi reytinglere çok olumlu yansıyacak.

Türkan ile Somer arasında buzların eridiğine 12 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde şahitlik edeceksiniz. İclal Aydın’ın aynı isimli çok satılan romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, salı rekabetinde de hızlı bir şekilde öne geçmeyi başardı. Aşk hikayesinin de öne çıkmaya başlaması ile birlikte dizi çok daha iyi reytingler alabilir.

Hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile sezonun sonlarına doğru iyi bir çıkışa imza atan Kanal D dizisinin, gelecek sezonda da çok başarılı reytingler alması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Üç Kız Kardeş dizisine büyük doping etkisi yapacak yeni karar! 7

İclal Aydın’ın senaristlere destek de vermesi, hikayede hiçbir kopukluk olmadan, heyecan unsuru kaybolmadan devam etmesi çok önemli artılar. Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisinin de başrolde çok başarılı bir uyum sergilemeleri, Üç Kız Kardeş dizisine büyük katkı sağlıyor.

Hikayede ise Türkan ve Somer’in birbirlerine iyice yakınlaştığını, Dönüş konusunda ise aile içinde kaygıların arttığını izleyeceksiniz. Reha Özcan’ın canlandırdığı Sadık yeni bir karar veriyor! Sadık ise endişelerini Nesrin’e açıklar. Bu kararın etkilerini 8. bölümde göreceksiniz.

Türkan ve Somer yakınlaşmaya devam ederken diğer taraftan Rüçhan, Mine ile karşı karşıya gelecek. Mine’nin Somer’i kolay kolay bırakmayacağını bilenler, nasıl entrikalar yaşanacağını da merakla bekliyor.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Bir dizi hayranı fragmanı görünce şu yorumu yaptı: “Türkan ve Somer’in aşkları çok güzel. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Mine, aradan çekilsin, zaten bebeğin kimden olduğu da muallakta.”