Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, Kerem Bürsin ve Cansu Dere’den sonra şimdi de piyango Uraz Kaygılaroğlu’na vurdu!

Can Yaman, Kerem Bürsin ve Cansu Dere’den sonra şimdi de piyango Uraz Kaygılaroğlu’na vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uraz Kaygılaroğlu, şu sıralarda Üç Kuruş isimli Show TV dizisinin başrolünde bulunuyor. Yeni dizisinde bir Romen mafya liderini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, geçen sezon ise Sefirin Kızı isimli dizinin başrolünde yer almıştı.

Sefirin Kızı dizisi, dünyanın birçok ülkesinde yayınlandı ve o dönemde sosyal medyada da geniş bir etkileşim dalgası yarattı. Gediz karakteri ile başrolde yer alan Uraz Kaygılaroğlu da yurt dışındaki dizi hayranları tarafından büyük beğeniyle takip edildi.

Sefirin Kızı dizisine gösterilen bu ilginin ardından birçok ülke gibi İspanya’da da dizi yayınlandı. Atres Media kanalında gösterilmekte olan Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu ise İspanya’da halk oylaması sonucunda ödül kazandı.

Can Yaman, Demet Özdemir, Kerem Bürsin, Hande Erçel, Cansu Dere gibi oyuncularımızın son dönemde birbiri ardına gövde gösterisi yaptığı İspanya’da şimdi de piyango Uraz Kaygılaroğlu’na vurdu.

Can Yaman, Kerem Bürsin ve Cansu Dere'den sonra şimdi de piyango Uraz Kaygılaroğlu'na vurdu! 4

Dizinin yayınlandığı Atres Media kanalı tarafından yapılan halk oylamasında Seferin Kızı’na sürpriz bir ödül gelmesi sevindirici bir gelişme oldu.

Dizide Gediz karakterine hayat veren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu “en iyi yardımcı erkek oyuncu” ödülüne layık görüldü. Kanalın internet sitesi üzerinden yapılan halk oylamasında dizinin İspanyol fanları tarafından binlerce oy alan Kaygılaroğlu rakiplerini büyük farkla geride bırakarak birincilik kürsüsüne yerleşti.

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül’ün başrolünde yer aldığı, son döneminde Tuba Büyüküstün’ün de hikayesine katıldığı Seferin Kızı dizisi İspanya başta olmak üzere yayınlandığı pek çok Avrupa ülkesinde büyük ilgi görmeye devam ediyor.