Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin Bella’sı Lara Domaç, hikayenin yeni umut kaynağı oldu!

Üç Kız Kardeş dizisinin Bella’sı Lara Domaç, hikayenin yeni umut kaynağı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Üç Kız Kardeş dizisinin duygu yüklü hikayesinde yeni bir süreç başladı. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin ikinci sezonu da başarıyla devam ediyor. 2022 yılının Şubat ayında başlayan ve 1 yılı doldurmasına az kalan Üç Kız Kardeş dizisi, çok etkili bir hikaye sunumuyla milyonlarca izleyicinin kalbine girmeyi başardı.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan, Dönüş ve Derya’nın hikayesini izleyenler, şimdi de Lara Domaç’ın canlandırdığı Bella’nın yaşadıklarına üzülüyor. Aslında ailenin üvey evladı olan Dönüş’ün gerçek kardeşi Bella, hastalıkla mücadele ediyor ve hikayeye katılması ile izleyenleri derinden etkiledi.

Organ nakli bekleyen birçok kişi Bella’nın hikayesinden fazlasıyla etkilenirken, Lara Domaç’ın duygu yüklü sahnelerde başarılı bir performans sergilemesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin 24 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 36. bölümünde Nesrin ile Bella arasındaki sahne izleyen herkes derinden yaralayacak. Bella’nın şu sözleri yürek sızlattı: “Dönüş ne bir babası olduğunu ne bir kardeşi olduğunu bilmeyecek. Babam verdiği sözleri hep tutar. Ben şimdi çaresizce sizin kucağınıza düşmüş bir serçeyim. Eğer iyileşirsem Dönüş sayesinde, o zaman ona teşekkür edip uçup gideceğim Almanya’ya. Eğer ki iyileşemezsem de o zaman yine uçup gideceğim.”

Üç Kız Kardeş dizisinin senaristleri için Bella karakteri hikayeyi dramatize etme konusunda çok kullanışlı bir noktaya geldi. Dizinin 36. yeni bölümünde Bella’nın duygu yüklü sözleri yine milyonları gözyaşlarına boğacak gibi gözüküyor.

Senaristler şayet Bella ile Dönüş arasındaki duygusal durumu çok başarılı şekilde yazar ve hikayenin ilerleyen bölümlerinde bu ikiliyi öne çıkartır ise, Üç Kız Kardeş dizisinin başarısına yeni başarılar eklenecektir.