Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin gücüne güç katan 3 kadın!

Üç Kız Kardeş dizisinin gücüne güç katan 3 kadın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinde üç kadının güç mücadelesi milyonlarca izleyiciye farklı duygular yaşatıyor! Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin 24 bölümü geride kaldı. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından diziye uyarlanan hikayenin gidişatı izleyicileri çok mutlu ediyor. Reytinglerin de iyi gelmesi sonrasında Üç Kız Kardeş’in başarılı bir ikinci sezon geçirmekte olduğunu söyleyebiliriz.

Dizinin hikayesinin merkezinde Türkan ile Somer bulunuyor. Bu iki karakterin heyecanını artıran iki kadın oyuncu ise Veda Yurtsever ile Nazlı Senem Ünal oldu… Bir yanda Türkan’ın kayınvalidesi Rüçhan, diğer tarafta Somer’in eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Mine…

Türkan, Rüçhan ve Mine üçgeninde yaşananlar ise dizinin hayranlarına her hafta birbirinden çok farklı duygular yaşatıyor. Kadınlar arasındaki güç mücadelesi ve Somer’i kendi taraflarına çekme savaşı Üç Kız Kardeş dizisinin en önemli itici güçlerinden birisi oldu.

Üç Kız Kardeş dizisinin gücüne güç katan 3 kadın! 7

Veda Yurtsever zaten izleyicileri sinir eden kadın karakterlerini canlandırma konusunda oldukça başarılı bir isim. Nazlı Senem Ünal da farkını hissettiren bir performans ile hikayede Mine karakterinin konuşulmasını sağlıyor.

Özgü Kaya ise dizinin başrolünde ve hikayedeki asıl kadın karakteriyle her şeyin merkezinde bulunuyor. Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin etkileyici uyumu ve başarılı performansları Üç Kız Kardeş dizisini ayakta tutan unsurlar olarak gözüküyor.

Türkan, Mine ve Rüçhan üçlüsünün kavgaları, yaşadıkları birbirinden farklı olayların heyecanı ve bu üç karakterin de izleyicilere sunduğu ilginç duygular Üç Kız Kardeş dizisinin bu kadar çok izlenmesinin en önemli nedenleri oldu.