Ana sayfa Dizi Fragmanları İyilik dizisi 17. bölümde Damla’ya ikinci şok!

İyilik dizisi 17. bölümde Damla’ya ikinci şok!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle cuma akşamları buluşmakta olan İyilik dizisinin 17. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Sera Kutlubey’in Damla karakteri ile öne çıktığı dizinin hikayesinde izleyicileri şaşırtacak anlar yaşanacak.

İyilik dizisinin 4 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak 17. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Neslihan, Poyraz’a Damla ile ilgili bütün gerçekleri sonunda anlatır. Poyraz, Damla’yı terk eder. Bir yandan Poyraz’ın onu terk etmesi, bir yandan Neslihan’ın her yerde Koray’ı araması arasında sıkışan Damla, Neslihan’ın Koray’a ulaştığını zannetmesinin bir yolunu bulur.

Koray’ın cep telefonundan Neslihan’a mesaj göndererek annesinin hastalandığını ve bir süre yurt dışına onun yanına gitmek zorunda olduğunu yazar. Murat, Damla’nın evine gizlice girer ve Koray’ı öldürenin Damla olduğunu bildiğini ve Koray’ın gömülmesi görüntülerini Damla’ya yollayanın kendisi olduğunu söyler. Ya Damla Murat’a parasını geri verecektir ya da Murat elindeki görüntüleri polise verecektir.

Murat’ın bir açığını bulmaya çalışan Damla, Melis ile yakınlaşmanın bir yolunu bulur ve Melis’in hamile olduğunu öğrenir. Damla, Handan’a Poyraz ile kendisinin arasını bozanın Neslihan olduğunu söyler ve Handan’ı Neslihan’a karşı doldurur. Handan Neslihan’ın işine son verir ve Neslihan’ı evinden kovar. Finalde Neslihan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.