Ana sayfa Sosyal Medya Sahnelere geri dönmeye hazırlanan Sinem Uslu çok heyecanlı!..

Sahnelere geri dönmeye hazırlanan Sinem Uslu çok heyecanlı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranlara en son Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’de konuk oyuncu olarak gelen oyuncu Sinem Uslu tiyatro sahnesinde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oyuncu heyecanını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Çok yakında Zorla Güzellik Olmaz adlı oyunla tiyatro sahnesinde yer alacak olan oyuncu mutluluğunu şu sözlerle ifade etti;

“Muhteşem bir oyunla karşınıza çıkmak İçin hazırlanıyoruz, günler geçtikçe heyecanım daha da büyüyor. Distopik bir komediyle ‘Kadın’ın gücünü gelin bir de bizimle keşfedin.. Tüm ekibim sizi çok seviyorum!”

Sahnelere geri dönmeye hazırlanan Sinem Uslu çok heyecanlı!.. 7

 

Sinem Uslu ile beraber, Neslihan Yeldan, Fatma Toptaş, Gümeç Alpay, Gülçin Hatıhan, Kayra Sır, Melisa Bostancıoğlu, Ayhan Bozkurt ve Aytek Önal’ın rol aldığı Zorla Güzellik Olmaz, 24 Kasım Perşembe akşamı saat 20.30’da Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

BKM Yapımcılığında sahnelenen tek perdelik oyunu Erkan Ersezer kaleme aldı. Yönetmenliğini ise Celal Tak yaptı. Zorla Güzellik Olmaz’da, baskıcı bir toplumun/sistemin içinde sıkışmış, sıradan kadınları ve sıradan bir kadının bile sisteme başkaldırmasıyla nelerin değişebileceğini, komedi içeren bir dille anlatıyor.

Zorla Güzellik Olmaz, kendi yolunu seçmiş, genellemeleri bozan ve toplumun dayatmalarına boyun eğmeyen, tek bir kadının / bireyin gücü, tüm dünyayı değiştirmeye/güzelleştirmeye yeter” önermesi altında; kadın hakları ve cinsiyet eşitsizliği ve üzerine sözü olan distopik bir komedi oyunu.