Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezon başlama tarihi için ilk işaret geldi!

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezon başlama tarihi için ilk işaret geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şubat ayında Kanal D ekranında başlayan ve büyük de ilgi çeken Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezonuyla yine milyonlarca hayranını etkileyecek. İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin müthiş çıkışı, geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu. Hikayesi ile ilgi gören ve 16 bölümlük ilk sezonu ile çok başarılı işlere imzasını atan dizi, üst üste ödüller de kazandı.

Yaz tatilinin ardından Ayvalık’ta dizinin ekibi yeniden bir araya geldi. Tüm teknik ekip ve oyuncular, ikinci sezon için yoğun bir temponun içine girerken, izleyiciler de dizinin ne zaman başlayacağı konusunda Kanal D’den gelecek resmi duyuruyu bekliyor. Birçok dizi hayranı çok özledikleri Üç Kız Kardeş dizisinin hemen başlamasını istiyor.

Kanal D’den yayın tarihi henüz net olarak açıklanmamış olsa da 6 Eylül Salı günü final bölümünün tekrarının yayınlanacağının açıklanması izleyicilerin heyecanını artırdı. Kanal D’nin önce 16. bölüm tekrarını vermesi ve bir hafta sonra yani 13 Eylül Salı gününden itibaren de 17. bölüm ile birlikte ikinci sezonun başlaması bekleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezon başlama tarihi için ilk işaret geldi! 7

Kanal D’nin ilk sezon finalinin tekrarını yayın akışına koymasının ardından dizinin hayranları, 13 Eylül Salı akşamı başlamasını bekledikleri 17. bölüme kilitlenmiş durumda.

İclal Aydın’ın yanı sıra; Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezondaki hikayesi de çok merak ediliyor.

Fox TV ekranında 30 Ağustos Salı günü başlayan ve iyi de bir çıkış sergileyen Kusursuz Kiracı dizisi büyük beğeni topladı. 13 Eylül’den itibaren ise hem Kusursuz Kiracı hem de Üç Kız Kardeşler dizileri reyting için ciddi bir yarışa girişecek.

Ayrıca atv ekranında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için de yayın başlangıcı olarak 20 Eylül tarihi konuşuluyor. Eğer bu gerçekleşir ise, 20 Eylül Salı gününden itibaren 3 iddialı dizinin çok çetin bir reyting yarışına tanıklık edeceksiniz.