Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş’in Hint stiline eski rol arkadaşı Melike İpek Yalova kayıtsız kalmadı!..

Uğur Güneş’in Hint stiline eski rol arkadaşı Melike İpek Yalova kayıtsız kalmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Yılmaz’ karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu  Uğur Güneş. 3 sezon oynadığı diziden ani ayrılışı ile de izleyenleri üzmüştü.

Ünlü oyuncu ardından geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar adlı diziyle ekranlara geldi. Dizide Esra Bilgiç ile başrolü paylaşan Uğur Güneş bu defa canlandırdığı madenci ‘Davut’ karakteriyle beğeni topladı.

Ancak oyuncunun büyük iddialarla ekrana getirilen dönem dizisi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremeyince 16. bölümde final yaptı. Diziyi takip edenleri ve Uğur Güneş hayranlarını üzen bu gelişmenin ardından Güneş, bir süredir ekranlardan uzakta.

Zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan oyuncu geçtiğimiz ay Hindistan’da ortaya çıkmıştı.  Hindistan’ın Mumbai şehrinde olduğunu gösteren paylaşımıyla adından söz ettiren oyuncunun son paylaşımı ise “Indian style” notuyla yayınladığı fotoğraf oldu.

Uğur Güneş'in Hint stiline eski rol arkadaşı Melike İpek Yalova kayıtsız kalmadı!.. 8

Hintlilerin geleneksel kıyafetiyle poz veren oyuncunun paylaşımına instagram hesabındaki takipçileri tarafından kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beraber rol aldığı meslektaşı Melike İpek Yalova da fotoğrafın altına, ‘Ooo nayssss’ şeklinde yorumda bulundu.

Uğur Güneş'in Hint stiline eski rol arkadaşı Melike İpek Yalova kayıtsız kalmadı!.. 9

Uğur Güneş, Eski bir Bollywood oyuncusu olan Tanya Singgh’in ilk Hintçe Şarkısı ‘Woh Beetey Din’in klibinde rol alan Uğur Güneş lansman için Hindistan’a gitmişti. Basın toplantısında Tanya Singh ile bir araya gelen Uğur Güneş, sorulan bir soru üzerine, bir söz verdiğini ve yerine getirdiğini belirterek, “İlk kez Hindistan’a geldim. Otantik bir yer. Benim için de güzel bir deneyim oldu. Biz birbirimize bir söz verdik ve buradayız şimdi, o yüzden çok heyecanlıyım ve çok mutluyum” ifadelerini kullanmıştı.