Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın yıldızı Deniz Baysal, Zehra karakteriyle sınırlarını zorladığını söyledi!..

Teşkilat’ın yıldızı Deniz Baysal, Zehra karakteriyle sınırlarını zorladığını söyledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in iki sezon boyuncu ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat’ta ‘Zehra’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Deniz Baysal, Gardırop Magazin Dergisi’nin Eylül ayı sayısının kapak yıldızı oldu.

Dergiye çok özel pozlar veren oyuncu, hayatının keyifli ve farkındalık dolu bir döneminde olduğunu dile getirdi Dergide güzel oyuncu için güçlü, üretken ve azimli ifadeleri kullanıldı.

Deniz Baysal,  Teşkilat dizisindeki ‘Zehra’ karakterinin kendisinin sınırlarını zorladığını, güçlü hissettirdiğini ve heyecanlandırdığını belirterek röportajda kariyer yolculuğunu, hayatına dair merak edilenleri ve aşkı anlattı.

Teşkilat'ın yıldızı Deniz Baysal, Zehra karakteriyle sınırlarını zorladığını söyledi!.. 7

Deniz Baysal Teşkilat’ın yeni sezon bölümleriyle çok yakında yeniden TRT1 ekranlarında olacak. Öte yandan dizinin yeni döneminde çekim yeri de değiştirildi. Artık ekip Ankara’da değil İstanbul’da çekimlere devam ediyor.

Bu durum da İstanbul’da yaşayan dizinin oyuncu ve teknik ekibinin bu sezonu daha rahat geçirmesini sağlayacak. Özellikle Ankara’nın kış aylarındaki soğuk havasının olumsuz etkileri de bu sezon yaşanmayacak.

Müzisyen Barış Yurtçu ile mutlu bir evliliği olan Deniz Baysal da geçtiğimiz sezonlarda eşi ile sık görüşemediği için  bu durumdan oldukça memnun. Çift geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir ödül töreninde yaptıkları açıklamada;  “Ankara’da 1,5 sene buramıza gelmişti ama artık bizi daha çok göreceksiniz, İstanbul’dayız artık” diyerek zorunlu ayrılık sürecinden çok rahatsızlık duyduklarını anlatmışlardı.

Çekimler İstanbul’da olacağı için birbirlerini daha çok görme fırsatlarının olacağını anlatan çift, Teşkilat dizisinde yaşanan bu büyük değişimden son derece memnun.