Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin Somer’i Berker Güven için dizideki karakterinin aksine sadakat önemli!..

Üç Kız Kardeş dizisinin Somer’i Berker Güven için dizideki karakterinin aksine sadakat önemli!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş’te annesinin zoruyla sevmediği bir kadınla evlenen ‘Somer’ karakterine hayat veren Berker Güven Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda ilişkilere bakış açısıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Berker Güven Hakan Gence’nin “Senin aldatma kavramına bakışın nedir?” sorusuna; “Lise ve Üniversite zamanlarında birtakım şeyler yaşadım. İlişkiye karşı duyarlı değildim, ilişki nasıl yaşanır bilmiyordum. Ama zaman içinde sadakatin nasıl bir şey olduğunu, ne kadar kıymetli olduğunu öğrendim” yanıtını verdi.

Üç kız Kardeş adlı dizide menfaatleri adına sevmediği bir kadınla evlenen ve aynı zamanda sevgilisi olan’ Somer’ karakterine hayat veren Berker Güven, “Menfaatim uğruna biriyle birlikte olmam; evlilik hiç yapmam. Ben bir ilişkim olduğunda sadığımdır. Kendi adıma söylemiyorum ama bir insan iki insandan hoşlanabilir ama âşık olamaz. İnsani ve estetik bir yerden etkilenip ilişkisini sürdürebilir ama duygusal bir şey yaşamaz.” açıklamasıyla dikkat çekti.

Üç Kız Kardeş dizisinin Somer'i Berker Güven için dizideki karakterinin aksine sadakat önemli!.. 7

Gerçek hayatta, ilişkisinde tutkulu bir masumiyeti tercih edeceğini belirten Berker Güven, “Masumiyetin içinde de tutkulu bir alan olduğunu düşünüyorum. Türkan’la (Özgü Kaya) Somer arasında bazen bunu görüyoruz. Yakınlaşmaları, kendilerini geri çekmeleri… Masum bir karakter üzerinden de insanlar ‘tutkulanabiliyor’ demek” şeklinde konuştu.

Yetenekli oyuncu sektörde kendi jenerasyonundaki oyuncular içindeki farkını ise şu sözlerle anlattı; “8 yaşından beri kendimi donatarak gelmiş olmam. İşimi çok iyi yapmak için çok çaba sarf etmem. Bir yerde keşfedilmedim ya da mankenlikten gelmedim. Hayatım boyunca oyunculuk yaptım. Benim için önce oyunculuk, sonra televizyonun ve dizi matematiğinin kaygıları geliyor.”

Berker Güven, Hakan Gence’nin ‘Sen jön müsün?’ şeklindeki sorusuna ise;  “Jönlük kavramı tuhaf. Bugün jön diyebileceğiniz bir karakter oynuyorum ama bundan öncesinde başka karakterler de canlandırdım. Ben karakter oyuncusuyum. Gerektiğinde jönlük de yapıyorum” yanıtını verdi.