Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu’da yaşanacak başrol ayrılığı iyi giden reytingleri altüst edebilir!

Alparslan Büyük Selçuklu’da yaşanacak başrol ayrılığı iyi giden reytingleri altüst edebilir!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları TRT1’de yayınlanan Akli Film imzalı reyting rekortmeni Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, güçlü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam not alıyor. Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı aksiyon dolu dönem dizisi her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi ve reytinglerde üst sıraları kimseye bırakmıyor.

Fakat TV100’den Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre 27. bölümde sezon finali yapacak olan reyting rekortmeni dizide bir başrol ayrılığı yaşanacak. Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili son dönemde bu bomba haber kulaktan kulağa dolaşıyor. Habere göre reyting rekortmeni dizinin Akça Hatun’u Fahriye Evcen diziden ayrılacak.

Başarılı oyuncu sezon sonunda anlaşması bittiği için diziden ayrılacak fakat Akli Film’in patronu Emre Konuk’un Fahriye Evcen’i bir sezon daha oynamaya ikna edip etmeyeceği ise merak konusu…Anne olduktan sonra setlere ara veren Evcen, uzun süre sonra Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle oyunculuğa dönmüştü.

Alparslan Büyük Selçuklu’da yaşanacak başrol ayrılığı iyi giden reytingleri altüst edebilir! 7

Öte yandan dizinin Alparslan’ı Barış Arduç ise sezon finalinin ardından bu yaz Kulüp dizisinin 2. sezon çekimlerine katıldıktan sonra Alparslan Büyük Selçuklu’ya devam edecek.

Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan projenin ilk döneminde Büyük Selçuklu Devleti’nin Sultan Melikşah dönemi anlatılmıştı. Ancak ikinci sezonda hikaye geriye doğru gitti ve Melikşah’ın babası Sultan Alparslan dönemi izleyicilerin karşısına çıktı.

Barış Arduç çok başarılı bir performans ortaya koyarak yeniden dizi setlerinde yer aldı ve hayranlarını da mest etmeye devam ediyor. Sultan Alparslan rolünü başarıyla canlandıran oyuncu, başroldeki partneri Fahriye Evcen ile de iyi bir uyum yakaladı.

Birçok dizi hayranı da bu ikilinin uyumunu çok beğeniyor. Yapım şirketinin son kararı merak konusu.