Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş etkisi, Destan dizisini yavaş yavaş bitiriyor!

Üç Kız Kardeş etkisi, Destan dizisini yavaş yavaş bitiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin çok büyük beklentilerle yayına aldığı Destan dizisi sezona başladığı güçte devam eden bir proje olamadı… Özellikle Ramazan ayı içinde reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşanan dizinin, yeniden toparlanması konusunda da çok iyi sonuçlar veremediğini 10 Mayıs günü yayınlanan 22. bölüm sonuçları gösteriyor.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı atv dizisinin reytingleri elbette ki mevcut televizyon ortamı düşünüldüğü zaman kötü değil… Ancak çok iyi oranlardan daha düşük oranlara geldiği sezon içindeki yolculuk önemli sıkıntıları beraberinde getiriyor. Destan dizisi 7’li reytinglere yaklaşan ve bazen geçen oranlarla sezon başında öne çıktı. Hatta uzun süre birincilikler de elde etti. Ancak Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisinin başlaması ile bu reyting başarısı yavaş yavaş sönmeye başladı.

Destan’ın hayali olan ve 8. yüzyılda geçen kadın kahraman hikayesi tuttu. Başrol oyuncularının etkileyici performansı ve uyumları da çok konuşuldu. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisi çok popüler olmasa bile gündemde yer almayı başarıyor… Dizinin platosu, kostümleri, dekorları, oyuncuların etkili savaş ve dövüş sahnelerindeki çekim başarısı da ortada… Ancak bu kadar büyük emeğin ve bütçenin karşılığı reytingler bu değil…

Üç Kız Kardeş etkisi, Destan dizisini yavaş yavaş bitiriyor! 7

Dizinin sezonun ilk dönemindeki sadık izleyici kitlesinden bazılarını sezon sonuna doğru elinden kaçırdığını da söylemek lazım. Üç Kız Kardeş dizisinin çok etkileyici bir hikaye ile devam ediyor olması da bu durumun oluşmasını tetikledi…

Destan dizisi için de yapım ekibinin önemli düzenlemeler yaparak, hikayeyi daha etkili ve heyecanlı hale getirmesi şart. Dizinin ikinci sezonu öncesinde büyük hazırlıklar yapılacağını biliyoruz, ancak senaryonun bu noktada en önemli konu olduğunu, izleyicilere sonraki bölümü merak ettirecek bir hikaye kurgusuna ihtiyaç olduğu da ortada.

Yargı dizisi ve Üç Kız Kardeş bunu çok başarılı şeklide yapıyor ve her iki dizi de senaryo gücüyle her hafta milyonlarca hayranına büyük heyecan yaşatıyor. Aynı durumun Destan dizisinde de yaşanması, reytinglerin yeniden eski seviyelerine yaklaşmasını sağlayabilir.