Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hatice Aslan koronavirüsten korkmuyor ama akılcıl önlemler de alıyor

Hatice Aslan koronavirüsten korkmuyor ama akılcıl önlemler de alıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı Benan karakteri ile yeniden setlere dönen Hatice Aslan, pandemiden korkmuyor ama önlemlerini de aksatmıyor. Oyuncu aldığı önlemleri bir bir sıraladı.

Oyuncu, dizi çekimleri ve pandemi nedeniyle çok fazla dışarı çıkmadığını anlattı. Dizi setlerinde yoğun şekilde görülmekte olan koronavirüsten korkmayan oyuncu, bazı önlemler aldığını belirtti. Hatice Aslan, “Korkutmuyor, korkacak bir şey yok. Çağlar boyunca bir sürü hastalık atlatmışız, dünya olduğundan beri. Bunu da atlarız. Korku bence daha büyük bir hastalık” diye konuştu.

Etkinliklere katıldığını ama çok fazla kalmadığını anlatan oyuncu, pandemi döneminde çok dikkat ettiğini de belirtti. Uzun süreli saatlerin etkili olduğunu ve az kalıp eve döndüğünü söyleyen Hatice Aslan, mevsimine göre giyinmeye ve yemek yemeye de dikkat ettiğini söyledi.

Hatice Aslan, “Neden çocuklar korona olmuyor, ya da atlatıyorlar? Onların dünyaya bakış açılarını gözlemlememiz gerekiyor. Çünkü onlarda korku diye bir şey yok” dedi.

Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisi için ise final kararı alındı. 26 Ocak Çarşamba günü dizinin son bölümü izleyicilerle buluşacak. Hatice Aslan da yeni projeler için gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.