Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül, yeni dizisi için yine aynı tercihte bulundu!

Neslihan Atagül, yeni dizisi için yine aynı tercihte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, en son televizyon ekranında Sefirin Kızı isimli diziyle yer aldı. Engin Akyürek ile başrolü paylaşan oyuncu, projenin ikinci sezon ortasında sağlık sorunları nedeniyle yapımdan ayrılmak durumunda kaldı.

Star TV’de yayınlanan Seferin Kızı dizisinde başarılı performansı ile hayranlarını mest eden oyuncu, geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanınca, doktor tavsiyesine uyarak diziden ayrıldı. Yoğun çalışma ortamlarında bulunması sakıncalı olduğu için de uzun süredir yeni bir projede yer almak istemeyen oyuncu, sağlığına kavuşunca da gelen teklifler arasında yine bir Star TV dizisini tercih etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, TMC Film’in yeni dizi projesinin başrol kadın oyuncusu olmayı kabul eden Neslihan Atagül, yapımcı Erol Avcı ile de anlaşma yaptı.

Peride Celal’ın yazdığı Gecenin Ucunda isimli kitabın dizi uyarlaması için hazırlıklar başlatıldı… Emre Özdur ve Başar Başaran tarafından senaryosu yazım aşamasında bulunan proje titizlikle hazırlanıyor.

Dizi hayranları Neslihan Atagül’ün 2022-2023 sezonunda ekranda yeniden görme fırsatı elde edecek. Yaz aylarında çekimlerin başlaması ve Eylül ayı itibarilyle de dizinin yayında olması yönünde bir beklenti bulunuyor.

Oyuncuyu kendisini çocuklarına adayan ve onları yeni bir hayata taşımak için de her türlü zevkten kendini mahrum bırakan Macide karakterinde izleyeceksiniz.