Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Nesrin’i İclal Aydın hayranlarını yine duygudan duyguya sürükledi!..

Üç Kız Kardeş’in Nesrin’i İclal Aydın hayranlarını yine duygudan duyguya sürükledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu İclal Aydın, Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Nesrin’ karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlandı.

Kalemi kuvvetli oyuncu sadece romanlarıyla değil sosyal medya paylaşımlarındaki yazılarıyla da zaman zaman hayranlarını mest ediyor.

Oyuncunun yaza veda niteliğindeki son paylaşımı takipçilerini yine duygudan duyguya sürükledi. İclal Aydın instagram hesabında kendi fotoğrafını paylaşarak altına şunları yazdı;

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın hayranlarını yine duygudan duyguya sürükledi!.. 7

“Günaydın. Yaz tam olarak bitmediyse de “bir takım tatlı hatıraları” başlamıştır ve artık “geçmiş zaman”a aittir. Güzeldi. Yıllarca, yıllarca her gün, her gün, her gün yazı yazmışım. Bu yüzden kısa cümleler yetiyor şimdi. Ama keşke yazlar daha uzun olsa… Şimdi kalın bir hırka giyip Marlon’u gezdirmeye çıkacağım. Dönünce kahve içip yazıya oturacağım. Yaşarken uzun gelmişti ama ben kısa anlatacağım… Güzel bir hafta olsun.”

Oyuncunun paylaşımına, Asman Dabak ve Bestemsu Özdemir’in de aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları da yorumda bulundular.

Öte yandan İclal Aydın, Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı ‘Nesrin’ karakterindeki performansıyla da hayranlarından sık sık övgü dolu yorumlar alıyor.