Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bölüme dikkat! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bu sahneye ayrı düşeceksiniz!

Yeni bölüme dikkat! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bu sahneye ayrı düşeceksiniz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz dizisi olarak başlayan ama çok sevilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, sezonda da heyecanlı ve kimi zaman kahkaha attıran sahneleriyle beğeni toplamaya devam ediyor. Sadık izleyicisinin en çok da Sadi ve Songül’ün sahnelerini merakla beklediği dizide bu hafta aksiyonu yüksek bir bölüm geliyor.

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in yer aldıkları BKM imzalı ve Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölüm tanıtımı ekrana geldi. 11. bölümü yayınlanacak olan dizide, izleyenler çoğu zaman Sadi ve Songül sahnelerinin azlığından şikayet ediyor.

Suça karışmış ama sonrasında itirafçı olarak bambaşka bir hayat sürmeye başlamış olan Sadi Payaslı karakteriyle Ertan Saban çok beğenilirken, yürütülen operasyon gereği eşi rolünü oynayan komiser Songül rolüyle de Devrim Özkan yine beğenileri toplamakta.

Songül ve Sadi’nin giderek birbirlerine aşık olmaya başladıkları görülürken, ikilinin birbirlerine takıldıkları sahnelerdeki halleri, tavırları, konuşmaları da ayrı bir keyifle izleniyor. Kimi zaman kahkaha kopartan bu diyalogları daha çok görmek istediklerini dile getiriyor izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda.

Yeni bölüme dikkat! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bu sahneye ayrı düşeceksiniz! 7

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölümünden yayınlanan ikinci tanıtımda Songül’ün takip edildiği ve karşısına çıkan adamlarla tek başına kavga ettiği sahneler heyecan yaşattı. “Songül tehlikede mi?” sorusunu ortaya çıkaran bu sahnelerle birlikt Gizem ve annesinin, Rıza’nın evine yerleşmesi de dikkat çekti.

Bu arada Sadi ile Songül’ün yakınlaştığı anlar yeni bölümde en çok merak edilen sahneler! Dizinin yeni tanıtımında Sadi’nin Songül’ün dudaklarına ruj sürdüğü bir sahne var ki izleyici bu sahneyi ayrıca merakla bekliyor! İkilinin her sahnesi keyifle izlenirken, bu sahne için de şimdiden “ateş bacayı sarmış” yorumları yapılıyor!

Sadi’nin neden Songül’e ruj sürdüğü de ayrı bir merak konusu. İzleyenlerin Sadi ve Songül’ün yine kırıp geçiren ve kimi zaman da duygusallaştıran sahneleri heyecanla bekleniyor.

İşte dizinin yeni bölümünden yeni fragman:

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN ONUNCU BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sünnet düğününde herkes eğlenirken Sadi bir anda ortadan kayboldu. Çatıdaki Kırdarların adamını ortadan kaldıran Sadi, daha sonra olan biteni Songül’le paylaştı. Sadi’nin olayı çözme şekli Songül’ün içine dert oldu. Derya, Songül’ün istediği raporu vermek için okula uğrayınca Sadi ile Mert’i konuşurken gördü. Ama ikili arasındaki konuşmaya kulak misafiri olunca Derya’nın söyledikleri Sadi’yi zor durumda bıraktı.

Gizem’in annesi Türkan, Rıza ve küçük kızının evinde işe girdi. Rıza kızına çok düşkün bir babaydı. Gizem, annesine yardım etmek için Rıza’nın evine geldi. O sırada Rıza’yı evin şoförü zanneden Gizem, Rıza’nın kim olduğunu öğrenince büyük bir mahcubiyet yaşadı.

Türkan bu sırada Gizem’den habersiz onun hayatıyla ilgili kararlar almaya başladı. Üstüne plaka geçirildiğini öğrenen Osman Baba soluğu trafik şubede aldı ve ona yardımcı olma görevi Songül’e verildi. Osman’ın Songül’e karşı şüpheli yaklaşımı Songül’ü bir hayli rahatsız etti. Kırdarlar ve Osman Baba birlikte hareket etmeye başladı.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.