Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in setinde bir aşk doğdu. Dizinin iki oyuncusu yeni bir aşka yelken açtı!

Üç Kız Kardeş’in setinde bir aşk doğdu. Dizinin iki oyuncusu yeni bir aşka yelken açtı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yayınlandığı günden beri büyük bir heyecanla takip edilen Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş’in setinde yeni bir aşk doğdu.

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin setinde tanışan iki ünlü oyuncu sevgili oldu.

Dizide ‘Mine’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nazlı Senem Ünal ile ‘Mesut’ rolünü canlandıran Demircan Kaçel’in sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüştü. Nazlı Senem Ünal ile Demircan Kaçel aşklarını sosyal medyadan ilan etti.

Oyuncu çift, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımla aşklarını doğruladı. Nazlı Senem Ünal, instagram hesabından Demircan Kaçel ile bir fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımının altına ”Ve bir de aşk oldu” notunu düşen Ünal, ilişkilerini sosyal medyadan ilan etti.

Oyuncunun paylaşımına, rol arkadaşı İclal Aydın’ın da aralarında bulunduğu pek çok takipçisi nazar boncuğu emojisiyle yorum yaptı.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Kanal D’nin  Üç Kız Kardeş dizisi sezon finaline hazırlanıyor.