Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde izleyiciyi bomba gibi bir üçüncü sezon bekliyor!

Kardeşlerim dizisinde izleyiciyi bomba gibi bir üçüncü sezon bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin iki sezondur başarıyla devam eden dizisi cumartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor. Dizi bu cumartesi akşamı yayınlanacak final bölümüyle sezona veda ediyor. Dizinin sezon finali bölümünden gelen tanıtım izleyiciyi bomba gibi bir yeni sezonun beklediğinin işaretlerini veriyor.

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 11 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak 56. bölümüyle sezona veda edecek. Dizi eylül ayında yeni bölümleri ve yeni karakterleriyle yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Cumartesi akşamı yaz tatiline girecek dizinin sezon finali bölümünde ilk tanıtım geldi. Tanıtımdaki görüntüler üçüncü sezonun bomba gibi hikayelere gebe olduğunun işaretlerini veriyor. Tanıtımda gördüğümüz kadarıyla Eren kardeşler yaptıkları iyiliklerin karşılığını nihayet görecek ve Sevgi Teyze’den kendilerine kalan müthiş bir eve taşınacak.

Tanıtımda dikkat çeken bir başka görüntü de Akif ve Nebahat arasında geçiyor. Görünüşe göre Akif’in bugüne kadar hep aptal yerine koyduğu Nebahat her şeyi ele geçirecek ve Akif’i elinde hiçbir şey olmadan kapının önüne koyacak.

Tüm bunlar Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunun müthiş hikayelerle geleceğinin işareti. Diziye önceki sezonlarda olduğu gibi yeni karakter ve oyuncuların da katılması bekleniyor. Yeni katılacak isimler ağustos ayının sonlarında belli olacaktır.

ATV’nin iki sezondur başarıyla devam eden ve birçok genç oyuncunun kariyerinde büyük bir çıkış yapmasını sağlayan Kardeşlerim dizisi ilk sezonunda her hafta zirvedeydi. İkinci sezonunda tahtı, TRT 1’in aynı akşam yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle sarsıldı ve ikinciliğe düştü. Dizinin üçüncü sezonda tahtına yeniden kavuşmak için büyük bir atak yapacağı tahmin ediliyor.