Ana sayfa Sosyal Medya Çukur, ekrana vedasının birinci yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu!

Çukur, ekrana vedasının birinci yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türk dizi tarihinin en unutulmaz yapımlarından biri olan Çukur sona ereli bugün tam 1 yıl oldu. Sona erişinin yıldönümünde Çukur, sosyal medyada gündem oldu. Hayranları paylaştıkları mesajlarda Çukur’u hala unutamadıklarını dile getirdi!

Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Çukur dizisi yayınlandığı dönem milyonları peşinden sürüklemişti. İlk bölümü Ekim 2017 yılında yayınlanan dizi dört sezon sürmüş ve tam bir yıl önce bugün son bölümüyle ekrana gelmişti.

Çukur, ekrana vedasının birinci yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 8

Çukur, muhteşem bir finale adını yazdırmış ve herkesin hafızasına kazınmıştı. Dizi Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok etkileyici isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosuna sahipti. Çok güçlü bir hikayeye sahip olan Çukur, birçok fenomen karakteri de dizi dünyasına katmıştı.

Çukur, sona ermesinin birinci yıldönümünde sosyal medyada yeniden gündem maddesi oldu. Paylaşılan yorumların neredeyse tamamında izleyiciler Çukur’u ne kadar özlediklerini dile getirdiler. İzleyiciler efsanevi karakterleri hayatlarına kazandıran Çukur oyuncularına da teşekkür ettiler.

Çukur, ekrana vedasının birinci yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 9

Ay Yapım, Çukur dizisinin sona ermesinden hemen sonra benzer bir hikayeye sahip olan Üç Kuruş’u ekrana getirmişti. Hatta yeni dizinin ilk duyurusunu da Çukur’un son bölümünde bir duvar yazısıyla duyurmuştu. Ancak Show TV’de yayınlanan dizi hiçbir zaman Çukur’un yerini tutmadı. Reytinglerde başarısız olunca ömrü bir sezon sürdü.

Yurt dışında da büyük ilgi gören Çukur dizisi Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde yayınlandı. Yurt dışına en çok satılan dizilerden bir olan Çukur bugüne kadar 20’den fazla ülkede yayınlandı.