Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş bitiyor, Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni partneri Pınar Deniz olabilir!

Üç Kuruş bitiyor, Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni partneri Pınar Deniz olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan ve Ay Yapım tarafından tek sezonluk proje olarak planlanan Üç Kuruş dizisi için finale adım adım gidiliyor… Reytingleri düşen dizi için planlamalara göre geriye sadece 10 bölüm kaldı… Mayıs ayının sonlarında 28. bölümü ile izleyicilerine veda etmesi beklenen projenin başrolünde yer alan Uraz Kaygılaroğlu ise yapımcılardan teklifler gitmeye başladı…

Ekin Koç ile birlikte Üç Kuruş dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan Uraz Kaygılaroğlu, roman bir mafya liderini canlandırdığı için de saçlarını sarıya boyatmıştı. Yeni imajı ile dizinin 17 bölümünde yer alan oyuncu, 18. bölümde ise hikayede zaman atlaması yaşanması ile yeniden siyah saçlara geri döndü.

İmaj yenileyen ve sarı saçlı halinden pek de memnun olmayan hayranlarından destek gören Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş’tan sonrası için de planlar yapmaya başladı. Oyuncuya yeni teklifler gelirken, Uraz Kaygılaroğlu, daha önce yaptığı açıklamada yaz aylarından sonra yeniden setlerde yer alabileceğini belirtmişti.

Üç Kuruş bitiyor, Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni partneri Pınar Deniz olabilir! 7

Üç Kuruş dizisi planlandığı gibi Mayıs sonuna doğru biterse, Uraz Kaygılaroğlu bir süre dinlenip sonra yeni projeler için yeniden sete çıkabilir. Yeni proje tekliflerinden birisinin de Disney Plus tarafından satın alınan, BKM’nin seri katil hikayesi olan Star isimli dizi olduğu ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz ikilisinin başrolde buluşma ihtimali de ilginç bir yeni dizi çiftini gündeme taşıyabilir… Daha önce yapılan planlamada Star dizisi için Melisa Şenolsun’un kadın başrol olması gündemdeydi. Ancak proje Disney Plus’a geçince, daha önce platform ile anlaşma yapan Pınar Deniz’in bu dizinin kadın başrolü olması kararı alındı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun ise erkek başrol olarak düşünüldüğü iddiasını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Oyuncunun projeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Şayet oyuncu bu rolü kabul ederse, Disney Plus ekran yüzü olması için anlaşılan birçok ünlü ismin arasına katılacak.

Şayet farklı bir gelişme olmaz ise yaz döneminde çekimleri yapılması beklenen Star isimli dizide Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu ikilisi bulanabilir. Bu da hayranları heyecanlandıracak yeni bir dizi çiftinin yeni bir projede buluşması anlamı taşıyacak.

Yasemin karakteri hikayede gündüzleri oyuncu, geceleri ise seri katıl. Kurbanlar ise kadına ve çocuklara şiddet uygulayan insanlar… Yani dizi çok tartışma yaratacak bir senaryoya sahip. Senaryonun yazarı ise birçok dizisi ile öne çıkan Hakan Bonomo oldu.