Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisi bitiyor ama Uraz Kaygılaroğlu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor!

Üç Kuruş dizisi bitiyor ama Uraz Kaygılaroğlu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV ekranında yayınlanan Üç Kuruş dizisi, bu sezon izleyicileri etkileyen yapımlardan birisi oldu.

Ay Yapım’ın önce İçerde ardından Çukur ve son olarak da Üç Kuruş ile gerçekleştirdiği üst üste aksiyon projeleri milyonları etkilemeyi başardı.

Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç ikilisi de bu dizinin başrolünde yer alarak, sezon boyunca etkili oyunculuk performansları ortaya koydu.Üç Kuruş, 30 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümüyle final yapacak. Uraz Kaygılaroğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla diziye ve canlandırdığı ‘Kartal’ karakterine şu sözlerle veda etti;

Üç Kuruş dizisi bitiyor ama Uraz Kaygılaroğlu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor! 8

“Neler neler yazdımdı. Instagram açıklaman çok uzun dedi. hisliyim ya ben tek tek veda etmek hoşuma gidiyor ama olamadı maalesef. Dün gece son sahnemizi çektik. bu fotoğraflar ise ilkine kadar. yolculuktaki tüm mesai arkadaşlarıma, herkese binlerce teşekkürler. çok sıcak bir kültüre dahil olmamızı sağlayan Çayırbaşı sakinlerine ayrıca teşekkür ederim. hadi uçtum ben.”

Üç Kuruş dizisi bitiyor ama Uraz Kaygılaroğlu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor! 9

Geçen yıl rol aldığı Sefirin Kızı adlı dizinin ardından Netflix için Erşan Kuneri dizisini çeken Uraz Kaygılaroğlu hiç ara vermeden sezon başında da Üç Kuruş dizisine başlamıştı. Dizi bitiyor ancak oyuncu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.  Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, oyuncu dev bir reklam anlaşmasına imza attığı. Uraz Kaygılaroğlu yıllarca Beyaz’ın yüzü olduğu Pepsi ile el sıkıştı.

Öte yandan ünlü oyuncu  Üç Kuruş dizisinin ardından Süperstar adlı dijital dizide Pınar Deniz’le başrol oynayacak. Sadece kadına, hayvana, çocuğa şiddet uygulayan toplum zararlısı insanları öldüren bir seri katilin hikâyesini anlatan dizide ayrıca Ahmet Rıfat Şungar ile Şebnem Hassanisoughi de rol alacak.