Ana sayfa Sosyal Medya Yoksa Aslı Enver’in imaj değişikliğinin nedeni yeni rolü mü?

Yoksa Aslı Enver’in imaj değişikliğinin nedeni yeni rolü mü?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Kavak Yelleri dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşadı. Dizi dünyasının en sevilen oyuncularından biri olan Aslı Enver, en son rol aldığı dizisi Babil’den bu yana televizyon ekranlarından uzakta.

Hayranları oyuncuyu özledi. Hasret yakında sona erecek. Aslı Enver kısa süre sonra çok ilginç bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aslı Enver’in rol alacağı yeni dizinin adı Adım Farah olarak açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde imaj değişikliğine giden oyuncu, ‘Yoksa yeni rolü için mi imajını yeniledi?’ sorusunu akla getirdi. Koyu kahverengi saçlarına sarı tonlarında ışıltılar attıran Aslı Enver, yeni imajını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Yoksa Aslı Enver'in imaj değişikliğinin nedeni yeni rolü mü? 8

Oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Oyuncu arkadaşları, Neslihan Yeldan ve Hatice Şendil de Aslı Enver’in yeni saç rengini çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundular.

Arjantin yapımı La Chica Que Limpia isimli diziden uyarlanacak Adım Farah isimli dizide Aslı Enver temizlikçi bir kadını canlandıracak. Ancak bu, bildiğiniz temizlikçi kadınlardan çok farklı olacak. Aslı Enver’in canlandıracağı temizlikçi kadın mafyayla mücadele edecek.

Yoksa Aslı Enver'in imaj değişikliğinin nedeni yeni rolü mü? 9

O3 Medya tarafından çekilecek Adım Farah dizisinin hikayesi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede büyük haksızlıklarla karşılaşan Farah isimli bir doktor kadının etrafında gelişecek. Dizide bu annenin haksızlıklar karşısındaki direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılacak.

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzakta olan Aslı Enver en son Netflix’te yayınlanan Sen Yaşamaya Bak isimli filmle hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Oyuncu, bir süredir, İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol aldığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar’ın da rol aldığı Sırça isimli tiyatro oyunu ile gündemde.