Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi için final tehlikesi hiç bu kadar yakın olmamıştı!

Üç Kuruş dizisi için final tehlikesi hiç bu kadar yakın olmamıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından İçerde ve Çukur dizilerinin ardından bir devam projesi gibi sunulan ve büyük emeklerle hazırlanan dizinin adı Üç Kuruş… Roman mahallesinde geçen ve mafya ile polis çatışması olarak ekrana yansıyan, bir seri katilin de işin içinde olduğu aksiyon dolu bir dizi… Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu öne çıkan erkek başroller. Nursel Köse, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora ise kadın başroller olarak hikayede çok etkili bir şekilde yer alıyor.

Beklentilerin çok yüksek tutulduğu, bir Çukur kadar etkili olması düşünülen Üç Kuruş dizisi, iyi başladığı sezon içinde her hafta daha fazla izleyici kaybederek ilerliyor. Show TV’nin en güvendiği dizilerden birisi olmasına rağmen, artık ortalama reytingleri bile zorlukla elde eden Üç Kuruş için finale doğru adım adım bir gidişat olduğunu söyleyebiliriz.

Yüksek bütçeli bir yapım olmasının yanı sıra, haftalardır süren düşüşe bir çare bulunamaması da final ihtimalinin güçlenmesine neden oldu. Ay Yapım’ın ve Show TV’nin diziden kolay bir şekilde vazgeçmeyeceğini bilmekle birlikte, izleyiciler o kadar da sadık değil…

Pazartesi rekabetinde artık ilk 10 içinde kalmakta bile zorlanacak bir dizi haline gelen Üç Kuruş’ta izleyicinin ilgisini yeniden geri kazanacak hamleler yapılmaz ise düşüşün devam etme tehlikesi bulunuyor. Şayet bir miktar daha reyting düşüşü gerçekleşir ise bu durum diziyi kritik bir eşiğe getirecektir.