Ana sayfa Dizi Fragmanları İzleyiciyi ekrana bağlayan Aziz dizisinde gerilim çok arttı!

İzleyiciyi ekrana bağlayan Aziz dizisinde gerilim çok arttı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında en sadık izleyici kitlesine sahip dizilerden birisi de Aziz… Show TV’nin bu sezon iyi çıkış yapan projelerinden olan Aziz’de Murat Yıldırım ile Simay Barlas’ın son haftalardaki güçlü sahneleri izleyicileri çok etkiliyor. 15. yeni bölümde neler olacağını merakla bekleyen izleyiciler, gerilimi yüksek sahneler ile karşılaşacak.

Aziz’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Babasını Pierre’in öldürdüğünü Galip’ten öğrenen Aziz intikam için harekete geçerken Hatice Ana’nın “Durduramadım onu…” sözleri gerilimi giderek artırıyor. Aziz ve Pierre’in karşı karşıya geldiği tanıtımda Aziz’in intikam sözleri üzerine Fransua’nın şoke olmuş ifadesi akıllara “Aziz, Pierre’i öldürdü mü?” sorusunu getiriyor.

14. bölümde ise; babasının ölümüne neden olan Pierre’in eşi Madam Nina’nın, Edip Payidar’a aşık olduğunu dile getirdi. Türklere bilgi taşıyan karısının ihanetinin sebebi olan Edip’in açığını bulmak için sabırla bekleyen Pierre’in fırsatını bulunca onu öldürdüğünü söyledi. Duyduklarına inanamayan Aziz’in ne yapacağı merak konusu oldu. Yeni bölümde Aziz’in yapacakları dizi hayranlarını fazlasıyla heyecanlandıracak.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazdı.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!