Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Usta oyuncu Zuhal Olcay yeniden setlere dönüş yapıyor!

Usta oyuncu Zuhal Olcay yeniden setlere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1957 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Zuhal Olcay, tiyatro geçmişinin yanı sıra hem müzik hem de oyunculuk kariyeri ile biliniyor… Bugüne kadar yer aldığı projelerle milyonların gönlünü kazanan Zuhal Olcay, son yıllarda dizilerde daha çok yer almayı tercih ediyor.

Geçen sezon Alev Alev isimli dizideki Tomris karakteri ile dikkatleri çeken usta oyuncu, ayrıca Saklı isimli dijital projede de Leyla karakterinde yer almıştı. Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde de rol alan Zuhal Olcay, şimdi de yeni projesi için hazırlıklara başladı.

Ahsen Eroğlu ile Ozan Dolunay’ı başrolde buluşturan yeni proje bir sinema filmi olacak. Netflix’te yayınlanması için anlaşılan projenin ismi Merve Kült olarak belirlendi… Ceylan Naz Baycan’ın “Merve Kült Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” kitabından uyarlanan yeni sinema filmi için Olgun Toker ile de anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Olgun Toker’e ayrıca tv8’de yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli diziden de teklif gittiği belirtiliyor.

Zuhal Olcay, yeni sinema filminde Nevra karakterini canlandıracak. Ahsen Eroğlu’nun canlandıracağı Merve karakterinin annesi olarak ekranda izleyeceğimiz usta oyuncu, yine duygusal sahneleri yoğun olacak projede öne çıkacaktır.

Mart ayında çekimlerine başlanması beklenen projede Merve Kültür isimli karakterin hayatı sorgulayan rekli yaşamından kesitler bulacaksınız.