Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki iki partneri ile de mazisi derin!

İrem Helvacıoğlu’nun Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki iki partneri ile de mazisi derin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk ikilisini yakında tv8 ekranında izleyeceksiniz. Annenin Sırrıdır isimli yeni dizi için çalışmalar devam ediyor. Sevgilisi Yolaç Özcan ile birlikte görüntülenen İrem Helvacıoğlu da yeni projesi hakkında bazı detaylar paylaştı.

Partneri Engin Öztürk ile uzun süredir tanıştıklarını ifade eden oyuncu, bunun da iyi bir uyum yakalamaları yönünde iyi bir durum olduğu izlemini yarattı. Tanışmalarının Ankara’ya dayandığına değinen İrem Helvacıoğlu, “Engin ile 2007’den beri tanışıyoruz. Biz çok eskiyiz, Ankara’dan tanışıyoruz. Olgun (Toker) ile de öyle, 2009’dan beri tanışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Hem Engin Öztürk hem de Olgun Toker ile ilk kez bir projede buluştuklarını anlatan İrem Helvacıoğlu, uzun yılların tanışıklığının diziye olumlu olacağı izlenimini verdi.

Oyuncu, “İlk defa bir araya geliyoruz, o yüzden çok güzel geçiyor şu anda. Umarım güzel bir sonuç alacağız” diye konuştu. Dizinin çekimleri başladı ve iyi de bir ekip buluştu. Ahmet Varlı, Selin Yeninci, Sacide Taşaner, Selem Erdoğan, Demet Gül ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin de yer aldığı dizinin kadrosu bir hayli dikkat çekti.

İrem Helvacıoğlu dizideki karakteri ile ilgili soruları ise sır vermemek için paylaşmak istemedi. Oyuncuya, sevgilisi ile evlilik planı soruldu. “Belki olur, sürpriz” diyen İrem Helvacıoğlu, ilişkilerinin iyi gittiğini ifade etti.

Sempatikliği ve güzelliği ile de hayranlarını mest eden oyuncu, rahat tavırlarıyla da kameralar önünde nasıl davranması gerektiğini iyi bilen birisi olarak, hoş pozlar veriyor.