Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde başrol oyuncusu son kez görünecek!

Üç Kuruş dizisinde başrol oyuncusu son kez görünecek!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Üç Kuruş dizisinde, 25. yeni bölüm bir ayrılığı da beraberinde getirecek. Nesrin Cavadzade’nin dizideki rolünün bittiği ortaya çıkmıştı. 25. bölümün aynı zamanda Bahar karakterinin ayrılığına da sahne olması bekleniyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora’nın başrolde yoluna devam edeceği dizide, geçtiğimiz haftalarda Nursel Köse de hikayeye veda etmişti. Nesrin Cavadzade ile birlikte sezon başından bu yana diziye katkı sunan iki başrol oyuncusu, finali göremeden ayrılmış oluyor. 25. bölümü merakla beklenen dizinin 28. bölümde veda edeceğini de hatırlatalım.

Üç Kuruş dizisinde başrol oyuncusu son kez görünecek! 7

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden ikinci tanıtım izleyiciyle buluştu. Kartal, Efe, Çetin ve Mesut’un sınırdan adam kaçırmak için görüşme yaptığı tanıtımda planlarının ne olduğu akıllarda soru işareti yaratıyor.

Pes etmediğini söyleyen Bahar’ın “Daha yeni başlıyorum!” sözleri dikkat çekerken aksiyon dolu çatışma sahnelerinde heyecan doruklara ulaşıyor. Baybars ve Kılıç, kaçırdıkları Bahar’la birlikte Kartal’ın karşısına çıkarken yaşanacaklar büyük bir merakla bekleniyor.

Kartal ve Efe, Çetin’i kurtarmayı başarmış olsalar da Baybars’ın bu defa oyunu çok daha sert oynayacağının farkına varırlar. Efe’nin Adnan’ı tutuklatma hamlesi Baybars’ın elini kolunu bağlamıştır ama onu bu durumdan kurtaracak olanın da yine Kartal olduğunu düşünür.

Kılıç’ın yardımıyla Bahar’ı kaçırıp Kartal’a bir anlaşma teklif eder. Efe ve Çetin, Kartal’ın kararından emin olmasalar da Ateş’in de tehlikede olma ihtimali üçünün de kenetlenmesini sağlayacaktır.