Ana sayfa Sosyal Medya Adını Sen Koy ve Yemin dizileriyle parlayan Özge Yağız’ın Baba dizisi, hayalini gerçekleştirdi!

Adını Sen Koy ve Yemin dizileriyle parlayan Özge Yağız’ın Baba dizisi, hayalini gerçekleştirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Günlük dizi Adını Sen Koy ile tanınmıştı Özge Yağız. Hazal Subaşı’nın meşhur olduğu bu diziden ayrılmasının ardından Özge Yağız başrolde oynamaya başlamış ve onun için de büyük bir çıkış yakaladığı dizi olmuştu.

Adını Sen Koy’da oynadığı Zeliha rolü ile çok sevilen oyuncu, ağır dram hikayesi olan bu dizinin ardından bu kez yine dram dizisi olan Kanal 7’nin Yemin dizisi ile dikkatleri çekti. Oyuncu, bu iki günlük dizinin ardından prime time kuşağında yayınlanan Sol Yanım dizisine geçiş yaptı.

Bu dizinin ardından yapımcıların daha çok dikkatini çekmeye başlayan genç oyuncu, İçimizden Biri dizisinin kısa sürmesinin ardından Show TV’nin Baba dizisiyle ekranlara gelmeye başladı.

Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Kadir’in kardeşi, Haluk Bilginer’in hayat verdiği Emin’in kızı Büşra olarak ekranlara geliyor. Özge Yağız için rol aldığı diğer dizilerin yanında Baba’nın çok ayrı bir yeri var!

Öncelikle en büyük hayali olan usta oyuncu Haluk Bilginer ile karşılıklı oynamanın keyfini yaşıyor oyuncu. Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan “Hakan Gence İle Sıkı Muhabbet’e” programına konuk olan Özge Yağız, samimi açıklamaları ile dikkat çekti.

Adını Sen Koy ve Yemin dizileriyle parlayan Özge Yağız'ın Baba dizisi, hayalini gerçekleştirdi! 8

Kendisini her ne kadar dram dizilerinde görmeye alışsak da gerçek hayatında son derece renkli ve enerjik bir kişiliğe sahip olduğunu anlattı genç oyuncu. Ayrıca “Ama bir yandan da hassas ve kırılganım. Bu da dışarıya yansıyor. Ayrıca azimliyim, titizim ve duygusalımdır. Çabuk etkileniyorum” açıklamasını yaptı.

Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile rol almasının, mesleğine dair en büyük hayali olduğunu vurgulayan Özge Yağız, “Şu an aynı işteyiz,  oyunculuk ruh eşim. Bu mesleğe başladığım andan itibaren ‘Zaten başka bir meslekte olamazmışım’ dedim” diye konuştu.

Adını Sen Koy ve Yemin dizileriyle parlayan Özge Yağız'ın Baba dizisi, hayalini gerçekleştirdi! 9

Bu arada yakın zamanda evlenmeyi planladığı sevgilisi Gökberk Demirci’den ayrıldığı haberleriyle gündeme gelmişti Özge Yağız. Şu an hayatında kimsenin olmadığını belirten oyuncu, aşkla ilgili düşüncelerini ise şöyle aktardı: “Aşk müthiş bir şey ama gözü kör etmemeli. Aşk benim için anlayış ve tutku. Ama daha çok tutku. İlişkide zekâ beni çabuk tavlar. Aşk için ailemi karşıma almam, muhakkak orta yolu bulurum.”

Özge Yağız’ın açıklamalarının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;