Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş dizisinde düşen reytingler Nursel Köse’nin umurunda değil!

Üç Kuruş dizisinde düşen reytingler Nursel Köse’nin umurunda değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1961 yılında Malatya’da dünyaya gelen usta oyuncu Nursel Köse hem Dilberay filmindeki rolüyle hem de Üç Kuruş dizisindeki performansı ile son dönemde konuşulmaya devam ediyor.

Büşra Pekin’in başrolünde yer aldığı Dilberay filminde kayınvalide olarak izleyicilerle buluşan oyuncu, Show TV ekranındaki Üç Kuruş dizisinde ise Neriman karakterini canlandırıyor. Rolleri kahraman yaratmak için bir fırsat olarak değerlendiren Nursel Köse, Gain platformunda katıldığı Dayı Şov programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Reytingin kendisi için önemli olmadığının altını çizen Nursel Köse, şöyle konuştu: “Oynadığım rollerden kahraman yaratıyorum. Reyting kaygım hiçbir zaman olmadı, ben role bakarım.”

Üç Kuruş dizisinde Neriman karakterini başarıyla canlandıran usta oyuncu, bu sözleriyle birlikte rol aldığı projelerin reytingleri ile ilgilenmediği mesajını vermiş oldu. Bu durumda düşmekte olan Üç Kuruş dizisinin gidişatı ve reyting sonuçlarının da usta oyuncuyu pek ilgilendirmediği sonucunu çıkartabiliriz.

Üç Kuruş dizisinde düşen reytingler Nursel Köse'nin umurunda değil! 29

Kötü kadın rollerinde görmeye alışkın Nursel Köse, Dilberay filminde iyi bir kadın karakteriyle yer aldı. Oyuncu,“Türkiye’de ilk defa iyi bir kadın rolünde oynadım. Sert bir mizacım var, herhalde o yüzden kötü kadın rolleri üzerime yapıştı. Ben zaten bayılmıyorum melek gibi birini oynamaya. Zaaflı roller her zaman daha iyi geliyor bana. Daha zevkli buluyorum.”

Üç Kuruş dizisinde düşen reytingler Nursel Köse'nin umurunda değil! 30

Dilberay filmindeki rolüne hazırlanırken iyi kadın nasıl olunur diye incelediğini anlatan Köse, “Hiçbir insan beyaz ya da siyah değildir. Hepimizin içinde ikisinden de biraz var” ifadesini kullandı.